Acıpayam'da FETÖ Operasyonu

ASAYİŞ 31.08.2016 - 07:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da FETÖ Operasyonu

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da FETÖ Operasyonu

Denizli Acıpayam İlçesi’nde FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 1 kişi gözaltına alınırken 1 kişide görevden uzaklaştırıldı.   Acıpayam’da polis tarafından gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltı ve görevden almaların devam ettiği bildirildi.   Edinilen bilgilere göre, polis Acıpayam'da belirlenen bir adrese yaptığı operasyonda bir kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin ifadesinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI Acıpayam Müftülüğü’nde de bir memurun görevden alındığı bildirildi. Acıpayam'da son görevden alınan kişi ile bu kurumdan toplamda 6 kişinin görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi. Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da FETÖ Operasyonu

Denizli Acıpayam İlçesi’nde FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 1 kişi gözaltına alınırken 1 kişide görevden uzaklaştırıldı.

 

Acıpayam’da polis tarafından gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltı ve görevden almaların devam ettiği bildirildi.

 

Edinilen bilgilere göre, polis Acıpayam'da belirlenen bir adrese yaptığı operasyonda bir kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin ifadesinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.


GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Acıpayam Müftülüğü’nde de bir memurun görevden alındığı bildirildi. Acıpayam'da son görevden alınan kişi ile bu kurumdan toplamda 6 kişinin görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.



Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.