Acıpayamlı Çocukların şenlik coşkusu

ÇOCUK 05.04.2017 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayamlı Çocukların şenlik coşkusu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği Acıpayam ilçesi ile devam etti. Acıpayamlı çocuklar şenlik boyunca gönüllerince eğlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği’nin durağı Acıpayam oldu. Acıpayam İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve beraberindekiler katıldı. Çocukların sevgi gösterileri ile karşıladığı Başkan Zolan, onlarla birlikte bir süre oynayarak eğlencelerine ortak oldu. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada, çocukların spor yapmaları ve mutlaka kitap okumaları gerektiğinin altını çizerek, "Çocuk Şenliği ile çocuklarımızı mutlu etmek, onlarla birlikte olmak istedik. Bugün de Acıpayam'a geldik. Her yerde olduğu gibi burada da çocuklarımız gayet neşeli ve mutlu; bizleri de çok güzel bir şekilde karşıladılar” dedi.     “Gerçek hayatı pas geçmesinler” Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdiklerini kaydeden Başkan Zolan, “5-10 yıl sonra bu fotoğraflara baktıklarında güzel bir anı olarak hatırlamalarını istiyoruz. Onlar için ne yapsak azdır, çocuklarımız bizden çok daha iyi olacaklar. Bütün amacımız bu. Çocuklarımızın bilgisayarların başından kalkıp buraya gelmesini ve  hepsinin dostça oyunlar oynamasını, toprakla, çimle, güneşle ve temiz havayla buluşmasını istiyoruz. Gerçek hayatı pas geçmemelerini ve sanal dünyadan kopmalarını istiyoruz" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği Acıpayam ilçesi ile devam etti. Acıpayamlı çocuklar şenlik boyunca gönüllerince eğlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği’nin durağı Acıpayam oldu. Acıpayam İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve beraberindekiler katıldı. Çocukların sevgi gösterileri ile karşıladığı Başkan Zolan, onlarla birlikte bir süre oynayarak eğlencelerine ortak oldu. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada, çocukların spor yapmaları ve mutlaka kitap okumaları gerektiğinin altını çizerek, "Çocuk Şenliği ile çocuklarımızı mutlu etmek, onlarla birlikte olmak istedik. Bugün de Acıpayam'a geldik. Her yerde olduğu gibi burada da çocuklarımız gayet neşeli ve mutlu; bizleri de çok güzel bir şekilde karşıladılar” dedi.

 

 

“Gerçek hayatı pas geçmesinler”

Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdiklerini kaydeden Başkan Zolan, “5-10 yıl sonra bu fotoğraflara baktıklarında güzel bir anı olarak hatırlamalarını istiyoruz. Onlar için ne yapsak azdır, çocuklarımız bizden çok daha iyi olacaklar. Bütün amacımız bu. Çocuklarımızın bilgisayarların başından kalkıp buraya gelmesini ve  hepsinin dostça oyunlar oynamasını, toprakla, çimle, güneşle ve temiz havayla buluşmasını istiyoruz. Gerçek hayatı pas geçmemelerini ve sanal dünyadan kopmalarını istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.