AGD'de Başkanları Denizli'de Toplandı

KÜLTÜR 01.12.2019 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AGD'de Başkanları Denizli'de Toplandı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi mevcut ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, Dernek Merkezinde Bölge Başkanı Said Çelebi’nin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda AGD'nin yapacağı proje ve etkinliklerle ilgili yapılacak çalışmalar ele alındı.   Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan toplantı AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk’ün selamlama konuşması ile sürdü.Öztürk konuşmasında toplantıya katılan tüm AGD İlçe Başkanlarına  teşekkür ederek, AGD olarak yapılan çalışmaların, geleceğin inşası olan gençlerin ahlaklı, imanlı, inançlı, şuurlu, bilgili ve donanımlı bir şekilde yetişmesi, yeryüzünde adaletin  ve hakkın hakimiyeti için olduğunu ifade etti. Bu bağlamda gece gündüz çalıştıklarını belirtti.      AGD uyarıcı ve ıslah edicidir   AGD Bölge Başkanı Said Çelebi ise konuşmasında, AGD’nin karanlığa küfretmek yerine bir mum yakmak için gece gündüz çalıştığını ifade etti. “AGD, ifsatla mücadelede öncü, uyarıcı ve ıslah edicidir. AGD her türlü tahribata karşı gençliğin oksijen çadırıdır. Bütün kardeşlerimize ulaşarak, onları Anadolu Gençliğin oksijen çadırında toplamalıyız.     MÜSLÜMAN YAŞADIĞI ÇAĞDAN VE YAŞADIĞI TOPLUMDAN SORUMLU İNSANDIR    Müslüman yaşadığı çağdan ve yaşadığı toplumdan sorumlu insandır. Bizlerde ilçelerimizdeki kardeşlerimizden sorumluyuz. İlçe Başkanlarımız yerleşim birimleri hangi inançtan ve düşünceden olursa olsun tüm insanlarından sorumlu olduklarının idrakiyle çalışmalarını sürdürmeleri gerekir. Şeklinde konuştu. İçinde bulunduğumuz Aralık ayı içerisinde Peygamber Efendimizin izinde bir gençlik için Siyer-i Nebi yarışmasının icra edileceğini, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefat yıl dönümlerinde anacaklarını, Mekke’nin Fethi programını ve Din-i Mübin ayaklar altına alınmasın diye bedenlerini siper eden sarıkamış şehitlerine karşı sorumluluklarını çeşitli programlarla yerine getireceklerini sözlerine ekledi..   

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi mevcut ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, Dernek Merkezinde Bölge Başkanı Said Çelebi’nin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda AGD'nin yapacağı proje ve etkinliklerle ilgili yapılacak çalışmalar ele alındı.

 

Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan toplantı AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk’ün selamlama konuşması ile sürdü.Öztürk konuşmasında toplantıya katılan tüm AGD İlçe Başkanlarına  teşekkür ederek, AGD olarak yapılan çalışmaların, geleceğin inşası olan gençlerin ahlaklı, imanlı, inançlı, şuurlu, bilgili ve donanımlı bir şekilde yetişmesi, yeryüzünde adaletin  ve hakkın hakimiyeti için olduğunu ifade etti. Bu bağlamda gece gündüz çalıştıklarını belirtti. 

 

 

AGD uyarıcı ve ıslah edicidir

 

AGD Bölge Başkanı Said Çelebi ise konuşmasında, AGD’nin karanlığa küfretmek yerine bir mum yakmak için gece gündüz çalıştığını ifade etti. “AGD, ifsatla mücadelede öncü, uyarıcı ve ıslah edicidir. AGD her türlü tahribata karşı gençliğin oksijen çadırıdır. Bütün kardeşlerimize ulaşarak, onları Anadolu Gençliğin oksijen çadırında toplamalıyız.

 

 

MÜSLÜMAN YAŞADIĞI ÇAĞDAN VE YAŞADIĞI TOPLUMDAN SORUMLU İNSANDIR

 

 Müslüman yaşadığı çağdan ve yaşadığı toplumdan sorumlu insandır. Bizlerde ilçelerimizdeki kardeşlerimizden sorumluyuz. İlçe Başkanlarımız yerleşim birimleri hangi inançtan ve düşünceden olursa olsun tüm insanlarından sorumlu olduklarının idrakiyle çalışmalarını sürdürmeleri gerekir. Şeklinde konuştu. İçinde bulunduğumuz Aralık ayı içerisinde Peygamber Efendimizin izinde bir gençlik için Siyer-i Nebi yarışmasının icra edileceğini, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefat yıl dönümlerinde anacaklarını, Mekke’nin Fethi programını ve Din-i Mübin ayaklar altına alınmasın diye bedenlerini siper eden sarıkamış şehitlerine karşı sorumluluklarını çeşitli programlarla yerine getireceklerini sözlerine ekledi.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.