Ak Parti 20’nci Kuruluş yıldönümü törenleri iptal

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.08.2021 - 10:03, Güncelleme: 13.08.2021 - 10:03
 

Ak Parti 20’nci Kuruluş yıldönümü törenleri iptal

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, partinin 20. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek törenlerin iptal olduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada, son günlerde yaşanan orman yangınları ve sel felaketi nedeniyle, Ak Parti’nin 20. Kuruluş yıldönümü törenleri iptal edildi. Törenlerin iptal kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından duyurdu. 14 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Ak Parti’nin 20. Yıl kutlama törenlerinin tamamı iptal edildi. İptal kararına ilişkin Cumhurbaşkanının yaptığı paylaşım şöyle: "Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız."
AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, partinin 20. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek törenlerin iptal olduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada, son günlerde yaşanan orman yangınları ve sel felaketi nedeniyle, Ak Parti’nin 20. Kuruluş yıldönümü törenleri iptal edildi.

Törenlerin iptal kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından duyurdu. 14 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Ak Parti’nin 20. Yıl kutlama törenlerinin tamamı iptal edildi.

İptal kararına ilişkin Cumhurbaşkanının yaptığı paylaşım şöyle:

"Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız."

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.