Ak Parti Ailesi Kurban Bayramı Öncesi Bayramlaştı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.07.2022 - 17:56, Güncelleme: 09.07.2022 - 17:56
 

Ak Parti Ailesi Kurban Bayramı Öncesi Bayramlaştı

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ak Parti Denizli İl Binası’nda teşkilat üyeleri ile bayramlaştı

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Kurban Bayramı’na bir gün kala teşkilat üyeleri ile Ak Parti İl Binası’nda bir araya gelerek bayramlaştı. Başkan Güngör konuşmasında 2023 seçimlerini vurguladı. “2023 SEÇİMLERİNDE AK PARTİ DENİZLİ’DE DAHA FAZLA OY ALACAK” Ak Parti Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma toplantısında konuşan Başkan Güngör, 2023 seçimlerini işaret etti. Başkan Güngör “Öncelikle birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlarım.  Göreve geldiğimiz günden beri hep yanımızda olan Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Çok kıymetli dava arkadaşlarım Kurban Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı birliğin, dirliğin, merhametin, kardeşliğin bayramıdır. Bu vesile ile daha önceden Ak Parti’de görev almış fakat hakkın rahmetine kavuşmuş bütün dava arkadaşlarımızın mekânı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Başta gençlik kollarımız ve kadın kollarımız olmak üzere, canla başla çalışan tüm teşkilat üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Bizler birlik beraberlik ve kardeşlik içinde 2023 seçimlerinde Denizli'de hep beraber şunu söyleyeceğiz; Recep Tayyip Erdoğan 2023'te daha önce Denizli'de almış olduğu oy oranından daha yüksek bir oy alacak ve Türkiye de inşallah 13. Cumhurbaşkanı yine Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bizim ana gündemimiz sadece bu. Bu milletin yerli ve milli evladı Recep Tayyip Erdoğan İnşallah bir kez daha Cumhurbaşkanı olacak. Onun yol arkadaşları olarak bizlerde gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımızın yükünü almak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “2023’TEKİ BAYRAMIDA BİR ARADA KUTLAYACAĞIZ” AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Korona virüs salgını sonrası özel bir bayramlaşma yaşadıklarını söyleyen Başkan Güngör, “Bu bayram bizim için oldukça kıymetli. Yerine getiremediğimiz ibadetlerimizi yerine getirebiliyoruz. Birbirimiz ile kucaklaşmaya hasret kalmıştık. Hepinizi canı gönülden kucaklıyorum. İnşallah seneye bu zamanlar birkaç bayramı daha bir arada kutluyor olacağız. Ak Parti ailemiz ile birlikte bayram hazırlığı için gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağımıza dair söz verdik. Allah’ın izni ile 2023 seçimlerinde zafer bizim olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı seçilecek. Ak Parti her zaman olduğu gibi yine vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam edecek” dedi. Ak Parti Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Nurcan Dalbudak, Denizli AK Parti Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün Ök, Ak Parti İl Yönetimi, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti’ye gönül vermiş teşkilat mensupları katılım sağladı.
Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ak Parti Denizli İl Binası’nda teşkilat üyeleri ile bayramlaştı

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Kurban Bayramı’na bir gün kala teşkilat üyeleri ile Ak Parti İl Binası’nda bir araya gelerek bayramlaştı. Başkan Güngör konuşmasında 2023 seçimlerini vurguladı.

“2023 SEÇİMLERİNDE AK PARTİ DENİZLİ’DE DAHA FAZLA OY ALACAK”

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma toplantısında konuşan Başkan Güngör, 2023 seçimlerini işaret etti. Başkan Güngör “Öncelikle birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlarım.  Göreve geldiğimiz günden beri hep yanımızda olan Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Çok kıymetli dava arkadaşlarım Kurban Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı birliğin, dirliğin, merhametin, kardeşliğin bayramıdır. Bu vesile ile daha önceden Ak Parti’de görev almış fakat hakkın rahmetine kavuşmuş bütün dava arkadaşlarımızın mekânı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Başta gençlik kollarımız ve kadın kollarımız olmak üzere, canla başla çalışan tüm teşkilat üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Bizler birlik beraberlik ve kardeşlik içinde 2023 seçimlerinde Denizli'de hep beraber şunu söyleyeceğiz; Recep Tayyip Erdoğan 2023'te daha önce Denizli'de almış olduğu oy oranından daha yüksek bir oy alacak ve Türkiye de inşallah 13. Cumhurbaşkanı yine Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bizim ana gündemimiz sadece bu. Bu milletin yerli ve milli evladı Recep Tayyip Erdoğan İnşallah bir kez daha Cumhurbaşkanı olacak. Onun yol arkadaşları olarak bizlerde gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımızın yükünü almak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“2023’TEKİ BAYRAMIDA BİR ARADA KUTLAYACAĞIZ”

AK Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Korona virüs salgını sonrası özel bir bayramlaşma yaşadıklarını söyleyen Başkan Güngör, “Bu bayram bizim için oldukça kıymetli. Yerine getiremediğimiz ibadetlerimizi yerine getirebiliyoruz. Birbirimiz ile kucaklaşmaya hasret kalmıştık. Hepinizi canı gönülden kucaklıyorum. İnşallah seneye bu zamanlar birkaç bayramı daha bir arada kutluyor olacağız. Ak Parti ailemiz ile birlikte bayram hazırlığı için gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağımıza dair söz verdik. Allah’ın izni ile 2023 seçimlerinde zafer bizim olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı seçilecek. Ak Parti her zaman olduğu gibi yine vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam edecek” dedi.

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Nurcan Dalbudak, Denizli AK Parti Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün Ök, Ak Parti İl Yönetimi, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti’ye gönül vermiş teşkilat mensupları katılım sağladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.