AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cahit Özkan'ın 'BAE' görüşleri parti fikirlerini yansıtmıyor

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.05.2022 - 14:40, Güncelleme: 15.05.2022 - 14:40
 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cahit Özkan'ın 'BAE' görüşleri parti fikirlerini yansıtmıyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir YouTube kanalına mülakat veren Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) açıklamalarının parti fikirlerini yansıtmadığını belirtirken bugün ortaya atılan iddialara göre AK Parti, Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın istifasını istedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Özkan, 'BAE' ile ilgili bir soruya, "Benim şöyle bakmam lazım, belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye'nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye'ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu. İşte güvenli enerji arzının Türkiye olmadan olamayacağını uluslararası toplum kabul etti." dedi. ÖMER ÇELİK: ÖZKAN'IN SÖZLERİ PARTİ FİKİRLERİNİ YANSITMIYOR Cahit Özkan'ın yanıtının sosyal medyada gündem olması sonrası, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir paylaşımda bulundu. ANKARA'YI KARIŞTIRAN İDDİA: AK PARTİ, CAHİT ÖZKAN'IN İSTİFASINI İSTEDİ AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın BAE çıkışı sonrası Sözcü Ömer Çelik'ten gelen açıklama gündem yaratırken, yaşanan gelişmelerin ardından partinin Cahit Özkan'ın istifasını istediği öne sürüldü. Kulisleri hareketlendiren gelişmeyi Twitter hesabından duyuran gazeteci İsmail Sayma yaptığı paylaşımda, "Öğrendiğim kadarıyla AK Parti'de, Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan istifa etmesi istendi. Ancak Özkan, direniyor" ifadesini kullandı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir YouTube kanalına mülakat veren Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) açıklamalarının parti fikirlerini yansıtmadığını belirtirken bugün ortaya atılan iddialara göre AK Parti, Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın istifasını istedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu.

Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Özkan, 'BAE' ile ilgili bir soruya, "Benim şöyle bakmam lazım, belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye'nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye'ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu. İşte güvenli enerji arzının Türkiye olmadan olamayacağını uluslararası toplum kabul etti." dedi.

ÖMER ÇELİK: ÖZKAN'IN SÖZLERİ PARTİ FİKİRLERİNİ YANSITMIYOR

Cahit Özkan'ın yanıtının sosyal medyada gündem olması sonrası, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir paylaşımda bulundu.

ANKARA'YI KARIŞTIRAN İDDİA: AK PARTİ, CAHİT ÖZKAN'IN İSTİFASINI İSTEDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın BAE çıkışı sonrası Sözcü Ömer Çelik'ten gelen açıklama gündem yaratırken, yaşanan gelişmelerin ardından partinin Cahit Özkan'ın istifasını istediği öne sürüldü. Kulisleri hareketlendiren gelişmeyi Twitter hesabından duyuran gazeteci İsmail Sayma yaptığı paylaşımda, "Öğrendiğim kadarıyla AK Parti'de, Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan istifa etmesi istendi. Ancak Özkan, direniyor" ifadesini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.