AK Partili Altunbaş’tan CHP’li Odabaşıoğlu’na tepki

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.09.2021 - 08:25, Güncelleme: 27.09.2021 - 08:25
 

AK Partili Altunbaş’tan CHP’li Odabaşıoğlu’na tepki

Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkan vekili İzzet Altunbaş, CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı’nın yaptığı talihsiz açıklamayı kınayarak, “Cumhurbaşkanını sevmeyebilirsiniz, ancak vatandaşın seçtiği Cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız” cevabını verdi.

NE OLMUŞTU! CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, makam odalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını asan CHP'li başkanların olduğunu söyleyip bu kişilerin kol ve bacaklarını kırmakla tehdit etti.  CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ilk olarak partisinin Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda tartışma yaratan sözler söyledi.  "Bazı Belediye başkanlarımızın odalarında Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı var. Gençlik kollarının çalışmalarını bölmeye çalışan var. Biz onların ellerini kollarını kırmasını biliriz" dedi. Odabaşıoğlu'nun sarf ettiği sözler üzerine bazı belediye başkanları sinirlenerek toplantıyı terk etti. ALTUNBAŞ’TAN TEPKİ! “İnsanı yaşatki devlet yaşasın” mantığı ile hareket etmeye devam edeceklerini ifade eden Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkan Vekili İzzet Altunbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl gençlik kolları başkanı sayın Odabaşıoğlu’nun açıklamalarını Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ülkemizin gençliği ile birlikte büyük bir üzüntü ile okuduk. Türkiye Cumhuriyetimizin tarihinde ilk defa Aziz Milletimiz tarafından verilen direkt oylar ile sandıktan çıkan Cumhurbaşkanımızı sevmeyebilirsiniz ancak Saygı duymak zorundasınız. Biz hiç bir zaman kafa kırmanın derdinde olmadık... Kafanın içindeki gayri milli düşüncelerle mücadele ettik. Biz ellerin kırılması derdinde olmadık. Kime oy verirse versin Milletimizin o mübarek ellerini kimsenin kırmasına da müsaade etmeyiz. Biz “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” dedik ve demeye de devam edeceğiz. Milletimizi tehdit etmek aşağılamak hastalığından vazgeçmediğiniz için bu Millet size asla destek vermeyecektir. Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları olarak size Demokrasiye inanmanızı tavsiye ediyoruz. Unutmayın ki “ Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir”.
Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkan vekili İzzet Altunbaş, CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı’nın yaptığı talihsiz açıklamayı kınayarak, “Cumhurbaşkanını sevmeyebilirsiniz, ancak vatandaşın seçtiği Cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız” cevabını verdi.

NE OLMUŞTU!

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, makam odalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını asan CHP'li başkanların olduğunu söyleyip bu kişilerin kol ve bacaklarını kırmakla tehdit etti. 

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ilk olarak partisinin Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda tartışma yaratan sözler söyledi.

 "Bazı Belediye başkanlarımızın odalarında Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı var. Gençlik kollarının çalışmalarını bölmeye çalışan var. Biz onların ellerini kollarını kırmasını biliriz" dedi. Odabaşıoğlu'nun sarf ettiği sözler üzerine bazı belediye başkanları sinirlenerek toplantıyı terk etti.

ALTUNBAŞ’TAN TEPKİ!

“İnsanı yaşatki devlet yaşasın” mantığı ile hareket etmeye devam edeceklerini ifade eden Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkan Vekili İzzet Altunbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl gençlik kolları başkanı sayın Odabaşıoğlu’nun açıklamalarını Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ülkemizin gençliği ile birlikte büyük bir üzüntü ile okuduk.

Türkiye Cumhuriyetimizin tarihinde ilk defa Aziz Milletimiz tarafından verilen direkt oylar ile sandıktan çıkan Cumhurbaşkanımızı sevmeyebilirsiniz ancak Saygı duymak zorundasınız.

Biz hiç bir zaman kafa kırmanın derdinde olmadık... Kafanın içindeki gayri milli düşüncelerle mücadele ettik. Biz ellerin kırılması derdinde olmadık. Kime oy verirse versin Milletimizin o mübarek ellerini kimsenin kırmasına da müsaade etmeyiz.

Biz “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” dedik ve demeye de devam edeceğiz.

Milletimizi tehdit etmek aşağılamak hastalığından vazgeçmediğiniz için bu Millet size asla destek vermeyecektir. Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları olarak size Demokrasiye inanmanızı tavsiye ediyoruz.

Unutmayın ki “ Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir”.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.