Alkaya ve Duman Ailelerinin Mutlu Günü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.07.2021 - 12:17, Güncelleme: 11.07.2021 - 12:17
 

Alkaya ve Duman Ailelerinin Mutlu Günü

Denizli’nin tanınmış işadamlarından Atilla-Yasemin Alkaya’nın tekstilci kızı Beril Alkaya ile Yurdal-Necla Duman’ın iş insanı oğlu Ender Duman, muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

Okul arkadaşı olan Beril-Ender Duman çifti, seçkin davetliler arasında bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Anemon Otel havuz başında yapılan törende; spor camiasının ünlü isimleri, işadamları ve protokol üyeleri buluştu. Genç çiftin nikahını Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Başkan Zolan evlilik töreninde yaptığı esprilerle Duman çiftin heyecanını da aldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Nihat Zeybekci, Osman Zolan, Nurcan Dalbudak, Ziya Gökalp, Yasin Özpek, Deniz Yıldırım, Selçuk Engin, Nebi Hatipoğlu, Yasin Cinkaya, Mehmet Gürbüz ve Doğan İlhan yaptı. Nikah merasiminin ardından seçkin davetlilere otelin havuz başında unutulmayacak bir program düzenlendi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Başkan Zolan evlilik töreninde yaptığı esprilerle Duman çiftin heyecanını da aldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Nihat Zeybekci, Osman Zolan, Nurcan Dalbudak, Ziya Gökalp, Yasin Özpek, Deniz Yıldırım, Selçuk Engin, Nebi Hatipoğlu, Yasin Cinkaya, Mehmet Gürbüz ve Doğan İlhan yaptı. Başkan Osman Zolan evlilik cüzdanını Beril Duman’a teslim etti.
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Atilla-Yasemin Alkaya’nın tekstilci kızı Beril Alkaya ile Yurdal-Necla Duman’ın iş insanı oğlu Ender Duman, muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

Okul arkadaşı olan Beril-Ender Duman çifti, seçkin davetliler arasında bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Anemon Otel havuz başında yapılan törende; spor camiasının ünlü isimleri, işadamları ve protokol üyeleri buluştu. Genç çiftin nikahını Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Başkan Zolan evlilik töreninde yaptığı esprilerle Duman çiftin heyecanını da aldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Nihat Zeybekci, Osman Zolan, Nurcan Dalbudak, Ziya Gökalp, Yasin Özpek, Deniz Yıldırım, Selçuk Engin, Nebi Hatipoğlu, Yasin Cinkaya, Mehmet Gürbüz ve Doğan İlhan yaptı. Nikah merasiminin ardından seçkin davetlilere otelin havuz başında unutulmayacak bir program düzenlendi.

Genç çiftin nikahını Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Başkan Zolan evlilik töreninde yaptığı esprilerle Duman çiftin heyecanını da aldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Nihat Zeybekci, Osman Zolan, Nurcan Dalbudak, Ziya Gökalp, Yasin Özpek, Deniz Yıldırım, Selçuk Engin, Nebi Hatipoğlu, Yasin Cinkaya, Mehmet Gürbüz ve Doğan İlhan yaptı.

Başkan Osman Zolan evlilik cüzdanını Beril Duman’a teslim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.