Altınbaşak Tekstil'e Kayyum Atanmadı

DENİZLİ 18.08.2016 - 08:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Altınbaşak Tekstil'e Kayyum Atanmadı

denizli haber / denizli 20 haber / Altınbaşak Tekstil'e Kayyum Atanmadı

Denizli’nin önde gelen tekstil sektörünün büyük kuruluşlarından olan Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, kayyum atanan firmalar arasında firmamız bulunmamaktadır dendi.   15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY terör örgütüne finansman destek sağlayan ve iflas eşiğine gelen firmalara kayyum atandı. Denizli tekstil firması olan Altınbaşak Tekstil ile isim benzerliği olan bir firmaya da atanan kayyum nedeniyle firma yetkilileri açıklamada bulundu.   Altınbaşak Tekstil tarafından yapılan açıklamada; “Son günlerde cereyan eden olaylardan ötürü Türkiye genelinde bazı şirketlere kayyum ataması yapılmaktadır. Bu firmalar arasında firmamız ile isim benzerliği mevcut olup bahsi geçen firmalarla uzaktan yakından ilgimiz yoktur.” Kamuoyuna saygıyla duyururuz.
denizli haber / denizli 20 haber / Altınbaşak Tekstil'e Kayyum Atanmadı

Denizli’nin önde gelen tekstil sektörünün büyük kuruluşlarından olan Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, kayyum atanan firmalar arasında firmamız bulunmamaktadır dendi.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY terör örgütüne finansman destek sağlayan ve iflas eşiğine gelen firmalara kayyum atandı. Denizli tekstil firması olan Altınbaşak Tekstil ile isim benzerliği olan bir firmaya da atanan kayyum nedeniyle firma yetkilileri açıklamada bulundu.

 

Altınbaşak Tekstil tarafından yapılan açıklamada; “Son günlerde cereyan eden olaylardan ötürü Türkiye genelinde bazı şirketlere kayyum ataması yapılmaktadır. Bu firmalar arasında firmamız ile isim benzerliği mevcut olup bahsi geçen firmalarla uzaktan yakından ilgimiz yoktur.”

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.