Arakanlı Çocuklar; Yaşamak için Direniyor!

DÜNYA 28.11.2017 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Arakanlı Çocuklar; Yaşamak için Direniyor!

  Myanmar’daki yoğun Budist saldırıları ve katliamlarına direnmeye çalışan, yaşam mücadelesi veren Arakanlı çocuklar; yardımlarınızı bekliyor. Özellikle Müslüman oldukları için anneleri, babaları, akrabaları ve kardeşleri acımasız bir şekilde öldürülen; her an ölüm sırasının kendilerine gelmesinden korkan Arakanlı çocuklar; mülteci kamplarına sığınarak, buradaki zor koşullar altında yaşamaya çalışıyor. Sadece Müslüman oldukları için yüzleşmek zorunda kaldıkları bu zulüm ve işkence; Arakanlı çocukların gelecek hayallerini de birer birer ellerinden alıyor. Bu zulüme sessiz kalanlardan olmamak; onların da yaşam savaşlarına bir nebze de olsun katkıda bulunmak adına hemen Arakanlı çocuklara bağışta bulunabilir;  unicef  insani yardımlarının en kısa sürede onlara ulaşmasını sağlayabilirsiniz.     Çocukluklarını Yaşayamadan Ölüyorlar!   Myanmar hükümeti ve Budist fanatik halkın işbirliği içerisinde başlattığı; tarihi geçmişi 250 yıl öncesine kadar uzanan bu soykırım; Arakanlı çocukların hayatlarının en güzel çağını yaşayamadan ölmelerine neden oluyor. Evleri, köyleri, yurtları yani vatanları yakıp yıkılan bu çocuklar; Bangladeş gibi çevredeki ülkelerin mülteci kamplarında, bazen de dağlarda ve ormanlarda tek başlarına var olma savaşı veriyor. Arakan’dan göç etmek zorunda kalan Müslümanlar arasında daha 1-2 yaşlarını bile tamamlamayan bebekler bile bulunuyor. Bu vahşete bir an önce dur; diyebilmek için tüm dünya halklarının bir araya gelmesi gerekirken; çoğu ülkeler; katliama yalnızca seyirci kalıyor.   Sizler de bu katliam karşısında sessiz kalmamak için http://www.unicefturk.org/yazi/arakan linkini hemen tıklayabilir; aylık düzenli olarak göndereceğiniz bağışlar ile onların gıda, ilaç, barınma vb. ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olabilir; masum çocukların yaşamlarını kurtarabilirsiniz!

 

Myanmar’daki yoğun Budist saldırıları ve katliamlarına direnmeye çalışan, yaşam mücadelesi veren Arakanlı çocuklar; yardımlarınızı bekliyor. Özellikle Müslüman oldukları için anneleri, babaları, akrabaları ve kardeşleri acımasız bir şekilde öldürülen; her an ölüm sırasının kendilerine gelmesinden korkan Arakanlı çocuklar; mülteci kamplarına sığınarak, buradaki zor koşullar altında yaşamaya çalışıyor.

Sadece Müslüman oldukları için yüzleşmek zorunda kaldıkları bu zulüm ve işkence; Arakanlı çocukların gelecek hayallerini de birer birer ellerinden alıyor. Bu zulüme sessiz kalanlardan olmamak; onların da yaşam savaşlarına bir nebze de olsun katkıda bulunmak adına hemen Arakanlı çocuklara bağışta bulunabilir;  unicef  insani yardımlarının en kısa sürede onlara ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

Çocukluklarını Yaşayamadan Ölüyorlar!

 

Myanmar hükümeti ve Budist fanatik halkın işbirliği içerisinde başlattığı; tarihi geçmişi 250 yıl öncesine kadar uzanan bu soykırım; Arakanlı çocukların hayatlarının en güzel çağını yaşayamadan ölmelerine neden oluyor.

Evleri, köyleri, yurtları yani vatanları yakıp yıkılan bu çocuklar; Bangladeş gibi çevredeki ülkelerin mülteci kamplarında, bazen de dağlarda ve ormanlarda tek başlarına var olma savaşı veriyor. Arakan’dan göç etmek zorunda kalan Müslümanlar arasında daha 1-2 yaşlarını bile tamamlamayan bebekler bile bulunuyor. Bu vahşete bir an önce dur; diyebilmek için tüm dünya halklarının bir araya gelmesi gerekirken; çoğu ülkeler; katliama yalnızca seyirci kalıyor.

 

Sizler de bu katliam karşısında sessiz kalmamak için http://www.unicefturk.org/yazi/arakan linkini hemen tıklayabilir; aylık düzenli olarak göndereceğiniz bağışlar ile onların gıda, ilaç, barınma vb. ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olabilir; masum çocukların yaşamlarını kurtarabilirsiniz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.