Arazi aracı ile geziye çıkan 4 genç mahsur kaldı: 2 kişi yaralandı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 21:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Arazi aracı ile geziye çıkan 4 genç mahsur kaldı: 2 kişi yaralandı

Denizli’de 4 genç arazi araçları ile çıktığı gezide 2 kişinin bulunduğu araç kontrolden çıkması neticesinde şarampole düşerek yaralandı. Bulundukları yerde mahsur kalan gençler sağlık ve AFAD ekipleri tarafından 1 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı.   Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi, Çakıroluk Tepesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 22 yaşındaki Batuhan Ö, 21 yaşındaki Buğra S., ile birlikte 2 kişinin daha bulunduğu 4 genç arazi aracıyla yüksek kesimlerde bulunan kar yağışını görmek için doğa gezisine çıktıkları belirtildi. 2 arazi aracıyla arka arkaya gezen gençlerden Batuhan Ö. ve Buğra S’nin bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada bulundukları noktada mahsur kalan gençler ihbarda bulunarak yardım istediler. Bölgeye gelen AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri tarafından mahsur kaldıkları yerden 1 saat sonunda kurtarılan gençler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Batuhan Ö. ve Buğra S’nin sağlık durumlarının ise iyiye gittiği ve diğer 2 gençte ise herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenildi.

Denizli’de 4 genç arazi araçları ile çıktığı gezide 2 kişinin bulunduğu araç kontrolden çıkması neticesinde şarampole düşerek yaralandı. Bulundukları yerde mahsur kalan gençler sağlık ve AFAD ekipleri tarafından 1 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı.

 

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi, Çakıroluk Tepesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 22 yaşındaki Batuhan Ö, 21 yaşındaki Buğra S., ile birlikte 2 kişinin daha bulunduğu 4 genç arazi aracıyla yüksek kesimlerde bulunan kar yağışını görmek için doğa gezisine çıktıkları belirtildi. 2 arazi aracıyla arka arkaya gezen gençlerden Batuhan Ö. ve Buğra S’nin bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada bulundukları noktada mahsur kalan gençler ihbarda bulunarak yardım istediler. Bölgeye gelen AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri tarafından mahsur kaldıkları yerden 1 saat sonunda kurtarılan gençler ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Batuhan Ö. ve Buğra S’nin sağlık durumlarının ise iyiye gittiği ve diğer 2 gençte ise herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.