Atatürk İlkokul Bahçesine Beton Döküldü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.06.2021 - 11:44, Güncelleme: 29.06.2021 - 11:44
 

Atatürk İlkokul Bahçesine Beton Döküldü

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçemiz Yeni Mahalle’de Atatürk İlk Okulunun bahçesinde betonlama çalışması gerçekleştirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ‘’ Okul Aile birliğine vermiş olmuş olduğumuz sözü gerçekleştirdik Okul Bahçesinin geçmiş yıllarda uygulanan parke kaplama sistemi zamanla bozularak çocuklarımız için tehlikeli oluşturuyordu Okulumuzun bahçesinin zeminine beton döküm işlemi gerçekleştirildi. Başkan Arslan Amacımız, öğrencilerin boş vakitlerini geçirdiği yer olan okul bahçesinin betonlama çalışması ile daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirilmesidir. Atatürk İlkokulu İdarecilerine, Öğretmen ve öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum.
Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçemiz Yeni Mahalle’de Atatürk İlk Okulunun bahçesinde betonlama çalışması gerçekleştirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ‘’ Okul Aile birliğine vermiş olmuş olduğumuz sözü gerçekleştirdik Okul Bahçesinin geçmiş yıllarda uygulanan parke kaplama sistemi zamanla bozularak çocuklarımız için tehlikeli oluşturuyordu Okulumuzun bahçesinin zeminine beton döküm işlemi gerçekleştirildi.

Başkan Arslan Amacımız, öğrencilerin boş vakitlerini geçirdiği yer olan okul bahçesinin betonlama çalışması ile daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirilmesidir. Atatürk İlkokulu İdarecilerine, Öğretmen ve öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.