Avrupa Spor Haftası Coşkuyla Kutlanıyor

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.09.2021 - 09:03, Güncelleme: 28.09.2021 - 09:03
 

Avrupa Spor Haftası Coşkuyla Kutlanıyor

Avrupa Spor Haftası kapsamında Pazar günü 7’den 70’e katılımla “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” ardından yoga etkinliği, öğleden sonra da “Sokakta Satranç Var” etkinliği yapıldı.

Farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttırmayı amaçlayan Avrupa Spor Haftası 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Delegasyonu tarafından yürütülen, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 81 ilde gerçekleşen programlarda farklı sportif etkinlikler düzenleniyor. PAZAR GÜNÜ YÜRÜYÜŞ VE YOGA  “Harekette Bende Varım” sloganıyla gerçekleşen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, 26 Eylül Pazar günü saat 08.30’da Demokrasi Meydanından başlayıp Çamlık Mesireliğinde son buldu. Programın devamında Çamlık parkının temiz havasında yapılan yoga etkinliği ile sporseverler kendilerini doğaya bıraktı.   SOKAKTA SATRANÇ VAR Dolu dolu geçen Avrupa Spor Haftasında Satranç sporunu gönül verenler de unutulmadı. Pazar günü öğleden sonra İncilipınar Parkında Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun katılımlarıyla başlayan Sokakta Satranç Var Etkinliğine 7’den 70’e tüm yaş gruplarından büyük ilgi vardı. Yazdan kalma güzel bir günde gerçekleşen etkinliğe Satranç Milli Takım havuzunda bulunan sporcular da katıldı. ETKİNLİKLER HAFTA BOYU DEVAM EDECEK Hafta boyu sürecek etkinliklerle Avrupa Spor Haftasında Denizli halkı sporla buluşmaya devam edecek. Tenis, çocuk atletizmi, bisiklet turu ve atıcılık etkinliklerinin de gerçekleştireceği hafta Perşembe günü Forum Çamlık AVM önünde yapılacak sportif etkinliklerle son bulacak.
Avrupa Spor Haftası kapsamında Pazar günü 7’den 70’e katılımla “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” ardından yoga etkinliği, öğleden sonra da “Sokakta Satranç Var” etkinliği yapıldı.

Farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttırmayı amaçlayan Avrupa Spor Haftası 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Delegasyonu tarafından yürütülen, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinesinde 81 ilde gerçekleşen programlarda farklı sportif etkinlikler düzenleniyor.

PAZAR GÜNÜ YÜRÜYÜŞ VE YOGA

 “Harekette Bende Varım” sloganıyla gerçekleşen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, 26 Eylül Pazar günü saat 08.30’da Demokrasi Meydanından başlayıp Çamlık Mesireliğinde son buldu. Programın devamında Çamlık parkının temiz havasında yapılan yoga etkinliği ile sporseverler kendilerini doğaya bıraktı.  

SOKAKTA SATRANÇ VAR

Dolu dolu geçen Avrupa Spor Haftasında Satranç sporunu gönül verenler de unutulmadı. Pazar günü öğleden sonra İncilipınar Parkında Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun katılımlarıyla başlayan Sokakta Satranç Var Etkinliğine 7’den 70’e tüm yaş gruplarından büyük ilgi vardı. Yazdan kalma güzel bir günde gerçekleşen etkinliğe Satranç Milli Takım havuzunda bulunan sporcular da katıldı.

ETKİNLİKLER HAFTA BOYU DEVAM EDECEK

Hafta boyu sürecek etkinliklerle Avrupa Spor Haftasında Denizli halkı sporla buluşmaya devam edecek. Tenis, çocuk atletizmi, bisiklet turu ve atıcılık etkinliklerinin de gerçekleştireceği hafta Perşembe günü Forum Çamlık AVM önünde yapılacak sportif etkinliklerle son bulacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.