Aydem Fen Lisesi “Atatürk Matematik Ve Fen Bilimleri Olimpiyatları”

GÜNDEM 18.04.2017 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aydem Fen Lisesi “Atatürk Matematik Ve Fen Bilimleri Olimpiyatları”

Denizli’de tüm Ortaokulların katılımıyla “Atatürk Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatları” düzenlendi.

Aydem Elektriğin desteğiyle Aydem Fen Lisesinde “Atatürk Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatları” gerçekleştirildi. Aydem Elektrikten yapılan açıklamaya göre, Olimpiyatların amacının öğrencilerin matematiğe ve fen bilimlerine karşı ilgisini artırmak, yeteneği olan gençlerin ortaya çıkmasını sağlamak, onları matematik ve fen bilimleri alanında çalışmaya özendirmek ve bu amaçlar doğrultusunda gençleri cesaretlendirmek olarak gösterildi.   Aydem Fen Lisesi’nde, 8 Nisan tarihinde gerçekleştirilen olimpiyat sınavı sonucunda dereceye giren öğrenciler, altın, madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirilecek. Öde töreni ise 20 Nisan Perşembe günü saat 14.00’de Anemon Denizli Otel’de düzenlenecek.
Denizli’de tüm Ortaokulların katılımıyla “Atatürk Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatları” düzenlendi.

Aydem Elektriğin desteğiyle Aydem Fen Lisesinde “Atatürk Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatları” gerçekleştirildi. Aydem Elektrikten yapılan açıklamaya göre, Olimpiyatların amacının öğrencilerin matematiğe ve fen bilimlerine karşı ilgisini artırmak, yeteneği olan gençlerin ortaya çıkmasını sağlamak, onları matematik ve fen bilimleri alanında çalışmaya özendirmek ve bu amaçlar doğrultusunda gençleri cesaretlendirmek olarak gösterildi.

 


Aydem Fen Lisesi’nde, 8 Nisan tarihinde gerçekleştirilen olimpiyat sınavı sonucunda dereceye giren öğrenciler, altın, madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirilecek. Öde töreni ise 20 Nisan Perşembe günü saat 14.00’de Anemon Denizli Otel’de düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.