Babadağ’da arsa yüzünden cinayet işlendi

ASAYİŞ 01.04.2021 - 08:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Babadağ’da arsa yüzünden cinayet işlendi

Denizli'nin Babadağ ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada tüfekle vurulan yaşlı adam hayatını kaybetti.   Olay Babadağ İlçesi Demirler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Demirler Mahallesi'nde yaşayan Mehmet K. (37) ile akrabası Sait Tülüoğlu (79) arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Mehmet K, yanında bulunduğu av tüfeği ile Tülüoğlu’na ateş etti.   Aldığı saçma darbeleri ile ağır yaralanan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Sait Tülüoğlu, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.   Jandarma ekiplerinin katil zanlısı Mehmet K.’nın yakalanması için başlattığı çalışma sonrası zanlı kısa süre sonra gözaltına alındı.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli'nin Babadağ ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada tüfekle vurulan yaşlı adam hayatını kaybetti.

 

Olay Babadağ İlçesi Demirler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Demirler Mahallesi'nde yaşayan Mehmet K. (37) ile akrabası Sait Tülüoğlu (79) arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Mehmet K, yanında bulunduğu av tüfeği ile Tülüoğlu’na ateş etti.

 

Aldığı saçma darbeleri ile ağır yaralanan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Sait Tülüoğlu, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.

 

Jandarma ekiplerinin katil zanlısı Mehmet K.’nın yakalanması için başlattığı çalışma sonrası zanlı kısa süre sonra gözaltına alındı.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.