Bakan Fatih Dönmez’in Denizli programı ertelendi

SİYASET 14.04.2021 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Bakan Fatih Dönmez’in Denizli programı ertelendi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 16 Nisan Cuma günü Denizli’ye geleceği programı ileri bir tarihe ertelendi.   Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör’ün yaptığı açıklamada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ’in, Denizli’de biten ve devam eden yatırımlarını yerinde incelemek üzere gerçekleştireceği programı koronavirüs tedbirlerinin artırılması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.   Başkan Güngör; “Kıymetli Denizlili hemşehrilerim, Covid-19 salgın hastalığına karşı alınan yoğun tedbirlerin daha da genişletilmesinden dolayı İlimizi 16 Nisan Cuma günü ziyaret edecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in Denizli ziyaret programı ileri bir tarihe ertelenmiştir” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 16 Nisan Cuma günü Denizli’ye geleceği programı ileri bir tarihe ertelendi.

 

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör’ün yaptığı açıklamada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ’in, Denizli’de biten ve devam eden yatırımlarını yerinde incelemek üzere gerçekleştireceği programı koronavirüs tedbirlerinin artırılması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

 

Başkan Güngör; “Kıymetli Denizlili hemşehrilerim, Covid-19 salgın hastalığına karşı alınan yoğun tedbirlerin daha da genişletilmesinden dolayı İlimizi 16 Nisan Cuma günü ziyaret edecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in Denizli ziyaret programı ileri bir tarihe ertelenmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.