Bakan Zeybekci’den Denizlili şehit için taziye mesajı

GÜNDEM 14.02.2017 - 08:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakan Zeybekci’den Denizlili şehit için taziye mesajı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ ile girilen çatışmada şehit düşen Denizlili Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör için bir taziye mesajı yayınladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, El Bab’ta şehit düşen Denizlili Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayınladı. Zeybekci mesajında, “Kahraman ordumuz terör örgütlerinin Türkiye’ye ulaşmadan yerinde imha edilmesi için mücadele etmekte ve vatanımızın bölge ile bağının koparılması girişimlerini engellemek, bölgemizde istikrarın ve huzurun sağlanması amacıyla Suriye’de varlığını sürdürmektedir.   Bu kutlu dava için El-Bab'da şahadet şerbeti içen Denizlimizin yiğit evladı Uzman Çavuşumuz Emin Güngör'e Allah'tan rahmet, saygıdeğer ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Ülkemizin, milletimizin başı sağ olsun” dedi. 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ ile girilen çatışmada şehit düşen Denizlili Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör için bir taziye mesajı yayınladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, El Bab’ta şehit düşen Denizlili Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayınladı. Zeybekci mesajında, “Kahraman ordumuz terör örgütlerinin Türkiye’ye ulaşmadan yerinde imha edilmesi için mücadele etmekte ve vatanımızın bölge ile bağının koparılması girişimlerini engellemek, bölgemizde istikrarın ve huzurun sağlanması amacıyla Suriye’de varlığını sürdürmektedir.

 

Bu kutlu dava için El-Bab'da şahadet şerbeti içen Denizlimizin yiğit evladı Uzman Çavuşumuz Emin Güngör'e Allah'tan rahmet, saygıdeğer ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Ülkemizin, milletimizin başı sağ olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.