Başkan Ali Duru Güven Tazeledi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2021 - 11:07, Güncelleme: 14.07.2021 - 11:07
 

Başkan Ali Duru Güven Tazeledi

Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin seçimi sonucunda Ali Duru yeniden başkan seçildi.

Çameli  Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu Çameli Kapalı Pazar Yerinde Pandemi Kuralları içerisinde gerçekleşti. Genel Kurula Kooperatif ortakları misafirler ve esnaf teşkilatı, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Çameli İlçesinin siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Açılış selamlama ardından divan başkanlığına Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol  seçildi. Program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Ardından 2020 tahmini bütçe ve mali tablolar okundu. Güven Tazeleyen  Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Duru, her zaman birlik ve beraberlik yana olduklarını belirterek, kendisine ve ekibine verilen desteğe teşekkür etti. Başkan Duru: ”Biz sorunları çözmek için tüm şartları zorluyoruz. Sorunların ortak noktada çözülebileceğini biliyoruz. Bunun için her zaman birlik ve beraberlikten yanayım. Sorunları diyalogla çözebileceğimize inanıyorum. Bizleri destekleyen tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum ”dedi.
Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin seçimi sonucunda Ali Duru yeniden başkan seçildi.

Çameli  Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu Çameli Kapalı Pazar Yerinde Pandemi Kuralları içerisinde gerçekleşti. Genel Kurula Kooperatif ortakları misafirler ve esnaf teşkilatı, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Çameli İlçesinin siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Açılış selamlama ardından divan başkanlığına Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol  seçildi. Program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Ardından 2020 tahmini bütçe ve mali tablolar okundu.

Güven Tazeleyen  Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Duru, her zaman birlik ve beraberlik yana olduklarını belirterek, kendisine ve ekibine verilen desteğe teşekkür etti. Başkan Duru: ”Biz sorunları çözmek için tüm şartları zorluyoruz. Sorunların ortak noktada çözülebileceğini biliyoruz. Bunun için her zaman birlik ve beraberlikten yanayım. Sorunları diyalogla çözebileceğimize inanıyorum. Bizleri destekleyen tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum ”dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.