Başkan Doğan, Step-Aerobik Kursuna Katıldı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 29.11.2019 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Doğan, Step-Aerobik Kursuna Katıldı

Merkezefendi Belediyesi’nin Akkonak Mahallesi’ne kazandırmış olduğu Spor Eğitim Merkezi’ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Jimnastik, akıl oyunları, satranç, halk oyunları, pilates ve step-aerobik olmak üzere toplam altı branşta hizmet veren merkeze 400’ü kadın, 250’si çocuk 650 Denizlili sporsever kayıt yaptırdı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Akkonak Spor Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Doğan, step-aerobik kursuna katılarak spor yaptı.     Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, spor merkezine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Başkan Doğan, “Kadınlarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere, tüm hemşerilerimizin hizmetlerimizden kolaylıkla faydalanabilmesi anlayışla sözünü verdiğimiz spor eğitim merkezlerimizin ilkini Akkonak Mahallemizde hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor merkezimizde Jimnastik, akıl oyunları, satranç, halk oyunları, pilates ve step-aerobik olmak üzere toplam altı branşta hizmet veriyoruz. Merkezimize hemşerilerimiz büyük ilgi gösteriyor. Ben de step-aerobik kursuna katılarak sporsever kadınlarımızla birlikte spor yaptım. Kursiyerlerimizin isteği ve çalışmaları, bizlere ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu gösteriyor. Yediden yetmişe spor yapan, sağlıklı bir Merkezefendi için çalışıyoruz” dedi.        

Merkezefendi Belediyesi’nin Akkonak Mahallesi’ne kazandırmış olduğu Spor Eğitim Merkezi’ne vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Jimnastik, akıl oyunları, satranç, halk oyunları, pilates ve step-aerobik olmak üzere toplam altı branşta hizmet veren merkeze 400’ü kadın, 250’si çocuk 650 Denizlili sporsever kayıt yaptırdı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Akkonak Spor Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Doğan, step-aerobik kursuna katılarak spor yaptı.

 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, spor merkezine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Başkan Doğan, “Kadınlarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere, tüm hemşerilerimizin hizmetlerimizden kolaylıkla faydalanabilmesi anlayışla sözünü verdiğimiz spor eğitim merkezlerimizin ilkini Akkonak Mahallemizde hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor merkezimizde Jimnastik, akıl oyunları, satranç, halk oyunları, pilates ve step-aerobik olmak üzere toplam altı branşta hizmet veriyoruz. Merkezimize hemşerilerimiz büyük ilgi gösteriyor. Ben de step-aerobik kursuna katılarak sporsever kadınlarımızla birlikte spor yaptım. Kursiyerlerimizin isteği ve çalışmaları, bizlere ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu gösteriyor. Yediden yetmişe spor yapan, sağlıklı bir Merkezefendi için çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.