Başkan Erdoğan, “Çok Daha Güzel Günlere Vesile Olmasını Diliyorum”

DTO 26.03.2021 - 17:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Başkan Erdoğan, “Çok Daha Güzel Günlere Vesile Olmasını Diliyorum”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili'nin çok daha güzel günlere vesile olmasını diledi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajında şu görüşlere yer verdi: “Rahmet kapılarının sonuna kadar açık olduğu bildirilen böyle bir anın, bizi birbirimize yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi artıran, insanlara sağlık, huzur ve mutluluk getiren bir gün olmasını diliyorum. Bunun için dua ediyorum. Değerli hemşehrilerimiz, Mevlâna der ki; ‘Vedalar, gözüyle sevenler içindir. Çünkü, gönülden sevenler ayrılmaz.’ Varlığımız her zaman milletimizin emrinde olduğu gibi gönlümüz de her daim sizlerle. Dualarımız da sizlerle. Siz de bizlerden hayır dualarınız eksik etmeyin inşallah. Dilerim Yaratan tüm dualarımızı kabul etsin.”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili'nin çok daha güzel günlere vesile olmasını diledi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajında şu görüşlere yer verdi: “Rahmet kapılarının sonuna kadar açık olduğu bildirilen böyle bir anın, bizi birbirimize yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi artıran, insanlara sağlık, huzur ve mutluluk getiren bir gün olmasını diliyorum. Bunun için dua ediyorum. Değerli hemşehrilerimiz, Mevlâna der ki; ‘Vedalar, gözüyle sevenler içindir. Çünkü, gönülden sevenler ayrılmaz.’ Varlığımız her zaman milletimizin emrinde olduğu gibi gönlümüz de her daim sizlerle. Dualarımız da sizlerle. Siz de bizlerden hayır dualarınız eksik etmeyin inşallah. Dilerim Yaratan tüm dualarımızı kabul etsin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.