Başkan Erdoğan, “EKK kararları ekonomimize ivme kazandıracaktır”

EKONOMİ 10.12.2016 - 07:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan, “EKK kararları ekonomimize ivme kazandıracaktır”

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Erdoğan, “EKK kararları ekonomimize ivme kazandıracaktır”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Ekonomi Koordinasyon Kurulu kararlarının, yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata canlılık getireceğine inandıklarını söyledi.   “Kararların ilimize, bölgemize ülkemize önemli yararlar sağlayacaktır.” diyen Başkan Erdoğan, girişimcileri sağlanan kaynaklardan yararlanmaya davet etti.   Finansmana erişiminin kolaylaştırılması, istihdam maliyetlerini düşürecek mekanizmaların devreye konulması ve yatırım cazibesinin artırılmasına yönelik adımların önemine değinen Başkan Erdoğan, şöyle konuştu: “İhracata dayalı olan Denizli, ihracat teşvikleri ile patlama yapacaktır. Finansman sıkıntısı yaşayan firmalarımız, kredi ve desteklerden yararlanarak yeniden parlak dönemlerine döneceklerdir. Girişimcilerimiz, alanlarıyla ilgili 2017 yılı itibariyle sağlanacak kaynaklardan mutlaka yararlanmalıdırlar. Kararların, özellikle KOBİ’lerimize hitap etmesinin, ekonomik büyümemize katkı sağlayacağına inanıyoruz. İş dünyası olarak, reel sektörün yanında olduğunu gösteren hükümetimize teşekkür ediyoruz. Kararların ilimize, ülkemize, ekonomimize ve girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Erdoğan, “EKK kararları ekonomimize ivme kazandıracaktır”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Ekonomi Koordinasyon Kurulu kararlarının, yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata canlılık getireceğine inandıklarını söyledi.

 

“Kararların ilimize, bölgemize ülkemize önemli yararlar sağlayacaktır.” diyen Başkan Erdoğan, girişimcileri sağlanan kaynaklardan yararlanmaya davet etti.

 

Finansmana erişiminin kolaylaştırılması, istihdam maliyetlerini düşürecek mekanizmaların devreye konulması ve yatırım cazibesinin artırılmasına yönelik adımların önemine değinen Başkan Erdoğan, şöyle konuştu: “İhracata dayalı olan Denizli, ihracat teşvikleri ile patlama yapacaktır. Finansman sıkıntısı yaşayan firmalarımız, kredi ve desteklerden yararlanarak yeniden parlak dönemlerine döneceklerdir. Girişimcilerimiz, alanlarıyla ilgili 2017 yılı itibariyle sağlanacak kaynaklardan mutlaka yararlanmalıdırlar. Kararların, özellikle KOBİ’lerimize hitap etmesinin, ekonomik büyümemize katkı sağlayacağına inanıyoruz. İş dünyası olarak, reel sektörün yanında olduğunu gösteren hükümetimize teşekkür ediyoruz. Kararların ilimize, ülkemize, ekonomimize ve girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.