Başkan Erdoğan; “Tan Yeri Ağarırken, Kara Bir Gece Aydınlık Bir Geleceğe Dönüşmüştür!”

DTO (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2022 - 15:35, Güncelleme: 14.07.2022 - 15:35
 

Başkan Erdoğan; “Tan Yeri Ağarırken, Kara Bir Gece Aydınlık Bir Geleceğe Dönüşmüştür!”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, o gece gösterdiği eşsiz kahramanlıkla ecdadı gibi tarihe yön veren milletimizin, makûs talihini de yendiğini söyledi.

Başkan Erdoğan, “Milletimizin, bağımsızlığını her şeyin üstünde tuttuğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği, söz konusu vatanı olunca tüm farklılıklarını bir kenara bırakıp milli birlik ve beraberlik şuuruyla bir araya geldiğini asla silinmeyecek şekilde tarihe not düştüğü bu müstesna gün, bizi biz yapan değerlerin toplumsal belleğimizde kaybolmayacak şekilde yer tuttuğunun da göstergesidir. 15 Temmuzun yıl dönümünde, vatanı ve bağımsızlığı uğruna canını hiçe sayarak milli seferberlik bilinciyle meydanlara koşan kahramanlardan, milletinin bağımsızlığı için can vererek şehit düşenleri rahmetle, gazi olanları da şükranla yad ediyorum. Türk Milleti, size minnettardır” dedi. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesaj şöyle: “15 Temmuz gecesi, milli beraberlik bütünlüğümüze kastedenler, milletimizin sarsılmaz birliği ve örnek cesareti karşısında duramamış dağılmışlardır. Sınır ötesinden iş birlikçilerin talimatlarıyla o gece başlatılan kalkışmayı insanları birbirine düşürüp kardeşi kardeşe vurduran toplumsal bir felakete dönüşmeden bastıran Türk Milleti, tarihteki kahramanlıklarına yeni bir sayfa daha eklemiştir. Hainler ile destekçilerinin onca hile ve çabasına rağmen milletimizin feraseti üstün gelmiştir. Kara bir gece, tan yeri ağarırken aydınlık bir geleceğe dönüşmüştür. Ülkesinin istiklaline halel getirmek istemeyenlerin meydanları dolduran, sokakları caddeleri alanları başıbozuklara bırakmayan coşkusu, hıyanete tutunacak dal, serpilecek yer bırakmamıştır. Şafak sökerken her şey apaçık aydınlanmış, milletimizin makûs talihi de dönmüş. O gün milleti için canını hiçe sayanlar, bu milletin içinden çıkarak ecdadı gibi eşsiz bir tarih yazan, son yüzyıla damga vuran kahramanlardır! Milletimizin, bağımsızlığını her şeyin üstünde tuttuğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği, söz konusu vatanı olunca tüm farklılıklarını bir kenara bırakıp milli birlik ve beraberlik şuuruyla bir araya geldiğini asla silinmeyecek şekilde tarihe not düştüğü bu müstesna gün ise bizi biz yapan değerlerin toplumsal belleğimizde kaybolmayacak şekilde yer tuttuğunun göstergesidir. 15 Temmuzun yıl dönümünde, vatanı ve bağımsızlığı uğruna canını hiçe sayarak milli seferberlik bilinciyle meydanlara koşan kahramanlardan, milletinin bağımsızlığı için can vererek şehit düşenleri rahmetle, gazi olanları da şükranla yad ediyorum. Türk Milleti, size minnettardır.”
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, o gece gösterdiği eşsiz kahramanlıkla ecdadı gibi tarihe yön veren milletimizin, makûs talihini de yendiğini söyledi.

Başkan Erdoğan, “Milletimizin, bağımsızlığını her şeyin üstünde tuttuğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği, söz konusu vatanı olunca tüm farklılıklarını bir kenara bırakıp milli birlik ve beraberlik şuuruyla bir araya geldiğini asla silinmeyecek şekilde tarihe not düştüğü bu müstesna gün, bizi biz yapan değerlerin toplumsal belleğimizde kaybolmayacak şekilde yer tuttuğunun da göstergesidir. 15 Temmuzun yıl dönümünde, vatanı ve bağımsızlığı uğruna canını hiçe sayarak milli seferberlik bilinciyle meydanlara koşan kahramanlardan, milletinin bağımsızlığı için can vererek şehit düşenleri rahmetle, gazi olanları da şükranla yad ediyorum. Türk Milleti, size minnettardır” dedi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesaj şöyle: “ 15 Temmuz gecesi, milli beraberlik bütünlüğümüze kastedenler, milletimizin sarsılmaz birliği ve örnek cesareti karşısında duramamış dağılmışlardır. Sınır ötesinden iş birlikçilerin talimatlarıyla o gece başlatılan kalkışmayı insanları birbirine düşürüp kardeşi kardeşe vurduran toplumsal bir felakete dönüşmeden bastıran Türk Milleti, tarihteki kahramanlıklarına yeni bir sayfa daha eklemiştir. Hainler ile destekçilerinin onca hile ve çabasına rağmen milletimizin feraseti üstün gelmiştir. Kara bir gece, tan yeri ağarırken aydınlık bir geleceğe dönüşmüştür. Ülkesinin istiklaline halel getirmek istemeyenlerin meydanları dolduran, sokakları caddeleri alanları başıbozuklara bırakmayan coşkusu, hıyanete tutunacak dal, serpilecek yer bırakmamıştır. Şafak sökerken her şey apaçık aydınlanmış, milletimizin makûs talihi de dönmüş. O gün milleti için canını hiçe sayanlar, bu milletin içinden çıkarak ecdadı gibi eşsiz bir tarih yazan, son yüzyıla damga vuran kahramanlardır! Milletimizin, bağımsızlığını her şeyin üstünde tuttuğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği, söz konusu vatanı olunca tüm farklılıklarını bir kenara bırakıp milli birlik ve beraberlik şuuruyla bir araya geldiğini asla silinmeyecek şekilde tarihe not düştüğü bu müstesna gün ise bizi biz yapan değerlerin toplumsal belleğimizde kaybolmayacak şekilde yer tuttuğunun göstergesidir. 15 Temmuzun yıl dönümünde, vatanı ve bağımsızlığı uğruna canını hiçe sayarak milli seferberlik bilinciyle meydanlara koşan kahramanlardan, milletinin bağımsızlığı için can vererek şehit düşenleri rahmetle, gazi olanları da şükranla yad ediyorum. Türk Milleti, size minnettardır.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.