Başkan Erdoğan: “Yaşlılarımız, baş tacımız”

DTO 18.03.2021 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Başkan Erdoğan: “Yaşlılarımız, baş tacımız”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, yaşlılar haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yaşlılarımız, yaşayan kütüphanelerimizdir; hayat tecrübelerinden azami faydalanmalıyız.” dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yaşlılarımız, hayata dair önemli bir kazanım elde etmiş bireylerdir. Yaşayan kütüphanelerimizdir; yarınlarımız için onların eşsiz tecrübelerinden azami faydalanmalıyız. Onların bilgi ve birikimleri, bizlerin yoluna ışık tutmalı; geleceğimize yöne vermelidir. Onlar, baş tacımız. Onlara karşı sevgi, saygı ve hoşgörülü olmak, varsa ihtiyaçlarını gidermek, bizim hem dini ve örfi bir öğretimiz hem de insani vazifemizdir. Yaşlılarımızın haftalarını kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.  

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, yaşlılar haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yaşlılarımız, yaşayan kütüphanelerimizdir; hayat tecrübelerinden azami faydalanmalıyız.” dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yaşlılarımız, hayata dair önemli bir kazanım elde etmiş bireylerdir. Yaşayan kütüphanelerimizdir; yarınlarımız için onların eşsiz tecrübelerinden azami faydalanmalıyız. Onların bilgi ve birikimleri, bizlerin yoluna ışık tutmalı; geleceğimize yöne vermelidir. Onlar, baş tacımız. Onlara karşı sevgi, saygı ve hoşgörülü olmak, varsa ihtiyaçlarını gidermek, bizim hem dini ve örfi bir öğretimiz hem de insani vazifemizdir. Yaşlılarımızın haftalarını kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.