Başkan Erdoğan’dan Down Sendromlular Farkındalık Günü Mesajı!

DTO (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2021 - 14:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Başkan Erdoğan’dan Down Sendromlular Farkındalık Günü Mesajı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Erdoğan, “Down sendromlu bireylerimiz, toplumumuzun birer parçasıdırlar; sosyal hayatımızın içindedirler. Onların farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız” dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Erdoğan, “Down sendromlu bireyler, kromozom sayılarının fazla olması sebebiyle, diğer insanlara göre farklıdırlar. Ancak bu, sosyal hayatın içinde olmalarına engel değildir. Onların yadırganması, yanlış bir tutumdur. Çünkü, down sendromlular da bizim gibi bireylerdir. Bizler, onların farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız. Bu yöndeki toplumsal farkındalığın daha da artmasını diliyor, down sendromlu bireylerimiz ve ailelerine mutlu ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Erdoğan, “Down sendromlu bireylerimiz, toplumumuzun birer parçasıdırlar; sosyal hayatımızın içindedirler. Onların farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız” dedi.

 


DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Erdoğan, “Down sendromlu bireyler, kromozom sayılarının fazla olması sebebiyle, diğer insanlara göre farklıdırlar. Ancak bu, sosyal hayatın içinde olmalarına engel değildir. Onların yadırganması, yanlış bir tutumdur. Çünkü, down sendromlular da bizim gibi bireylerdir. Bizler, onların farklı değil +1 olarak yanımızda durduklarının farkındayız. Bu yöndeki toplumsal farkındalığın daha da artmasını diliyor, down sendromlu bireylerimiz ve ailelerine mutlu ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.