Başkan Güngör, Diyarbakır annelerini ziyaret etti!

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.07.2022 - 11:00, Güncelleme: 13.07.2022 - 11:00
 

Başkan Güngör, Diyarbakır annelerini ziyaret etti!

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör eşi ve çocukları ile birlikte Diyarbakır’a giderek çocukları bölücü terör örgütü tarafından zorla dağa götürülen Diyarbakır annelerini Kurban Bayramı’nda ziyaret etti. Diyarbakır annelerini yalnız bırakmayan Başkan Güngör, annelerin bayramlarını tebrik ederek terör örgütüne karşı bu haklı ve cesur duruşlarında desteklerini iletti.

Başkan Güngör Kurban Bayramı’nı Diyarbakır anneleri ile geçirdi. Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ve 3 Eylül 2019'da başlattıkları evlat nöbetine devam eden Diyarbakır annelerine destek veren Başkan Güngör Kurban Bayramı’nda annelere gül vererek bayramlarını tebrik etti. Evlat nöbetine devam eden anneler, ellerinde Türk bayrakları ve çocuklarının fotoğrafıyla Başkan Güngör’ü karşıladı. “DİYARBAKIR ANNELERİ’NİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Diyarbakır’a gelerek annelere, babalara destek olmak istediğini, burada başlayan mücadelenin farklı illerde de de yankı yarattığına işaret eden Başkan Güngör “PKK’nın nasıl bir terör örgütü olduğunu biliyoruz. Kürtlere ne kadar zarar verdiğini buradaki aileler, annelerimiz, babalarımız feryatlarıyla anlatıyor.  Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren annelerin sesi olmaya devam edeceğiz.  Evlat nöbetinde ortaya koymuş oldukları bu kararlılık, bu duruş, bu mücadele, bu azim ve irade, bu örgütün sonunu getirecek olan iradedir. Bizler de bu iradeyi önemsiyoruz. Yanlarında olduğumuzu vurgulamak ve destek olmak için bugün buradayız” şeklinde konuştu. “TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SONU GELDİ” Kurban Bayramı’nda anne ve babalara gül veren Başkan Güngör, “Terör örgütünün artık sonu geldi. Annelerin buradaki mücadelesiyle, devletimizin ortaya koymuş olduğu mücadeleyle inşallah ülke gündemimizden tamamen silip atılacak. İnşallah anneler ortaya koymuş oldukları bu mücadeleyle evlatlarına yakın zamanda kavuşurlar. Burada oturan annelerimiz sadece kendi çocukları için değil ailelerinden zorla kaçırılmış bütün çocuklar için eylem yapıyorlar. Ak Parti olarak bütün çocuklarımız gelecek bayrama kadar ailelerine, annelerine kavuşsun diye temenni ediyoruz. Biz annelerin her daim yanındayız. Onların haklı davalarında sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu mücadelemiz evlatlarımızı alıncaya kadar hem devletimiz hem de aileler tarafından devam edecek” ifadelerini kullandı. Ailelerin evlatlarına kavuşmasını dileyen Başkan Güngör, sonuna kadar annelerin yanında olacaklarını kaydetti.
Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör eşi ve çocukları ile birlikte Diyarbakır’a giderek çocukları bölücü terör örgütü tarafından zorla dağa götürülen Diyarbakır annelerini Kurban Bayramı’nda ziyaret etti. Diyarbakır annelerini yalnız bırakmayan Başkan Güngör, annelerin bayramlarını tebrik ederek terör örgütüne karşı bu haklı ve cesur duruşlarında desteklerini iletti.

Başkan Güngör Kurban Bayramı’nı Diyarbakır anneleri ile geçirdi. Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ve 3 Eylül 2019'da başlattıkları evlat nöbetine devam eden Diyarbakır annelerine destek veren Başkan Güngör Kurban Bayramı’nda annelere gül vererek bayramlarını tebrik etti. Evlat nöbetine devam eden anneler, ellerinde Türk bayrakları ve çocuklarının fotoğrafıyla Başkan Güngör’ü karşıladı.

“DİYARBAKIR ANNELERİ’NİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Diyarbakır’a gelerek annelere, babalara destek olmak istediğini, burada başlayan mücadelenin farklı illerde de de yankı yarattığına işaret eden Başkan Güngör “PKK’nın nasıl bir terör örgütü olduğunu biliyoruz. Kürtlere ne kadar zarar verdiğini buradaki aileler, annelerimiz, babalarımız feryatlarıyla anlatıyor.  Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren annelerin sesi olmaya devam edeceğiz.  Evlat nöbetinde ortaya koymuş oldukları bu kararlılık, bu duruş, bu mücadele, bu azim ve irade, bu örgütün sonunu getirecek olan iradedir. Bizler de bu iradeyi önemsiyoruz. Yanlarında olduğumuzu vurgulamak ve destek olmak için bugün buradayız” şeklinde konuştu.

“TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SONU GELDİ”

Kurban Bayramı’nda anne ve babalara gül veren Başkan Güngör, “Terör örgütünün artık sonu geldi. Annelerin buradaki mücadelesiyle, devletimizin ortaya koymuş olduğu mücadeleyle inşallah ülke gündemimizden tamamen silip atılacak. İnşallah anneler ortaya koymuş oldukları bu mücadeleyle evlatlarına yakın zamanda kavuşurlar. Burada oturan annelerimiz sadece kendi çocukları için değil ailelerinden zorla kaçırılmış bütün çocuklar için eylem yapıyorlar. Ak Parti olarak bütün çocuklarımız gelecek bayrama kadar ailelerine, annelerine kavuşsun diye temenni ediyoruz. Biz annelerin her daim yanındayız. Onların haklı davalarında sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu mücadelemiz evlatlarımızı alıncaya kadar hem devletimiz hem de aileler tarafından devam edecek” ifadelerini kullandı. Ailelerin evlatlarına kavuşmasını dileyen Başkan Güngör, sonuna kadar annelerin yanında olacaklarını kaydetti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.