Başkan Güngör, Serinhisar'da Çobanlarla Bir Araya Geldi

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.07.2022 - 08:10, Güncelleme: 30.07.2022 - 08:10
 

Başkan Güngör, Serinhisar'da Çobanlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ''Koyun kırkma'' etkinliğine katıldı.

Çobanlık mesleğinin öneminden bahseden Başkan Güngör, ''Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in mesleği olan çobanlık mesleği günümüzde de çok önemli bir yere sahip. Yememizden içmemize doğal üretime katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Bizlerde, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere her zaman yanınızdayız.'' dedi. Denizli’mize Hizmetkar Olmak İçin Hizmetinizdeyiz! Programda konuşan İl Başkanı Güngör, ''Bugün çok fazla önem arz eden, özellikle yememiz ve içmemizle alakalı doğal üretime katkıda bulunan tüm üreticilerimize çok çok teşekkür ediyoruz. Böyle organizasyonlarda Büyükşehir belediye başkanımızın da kırsalda yaşayan üreticilerimize olan desteğini biliyoruz. Verdiği desteklerden dolayı tüm üreticilerimiz adına teşekkür ederim. 20 yıldır AK Parti ailesi olarak üreticilerimize tohum, gübre, yem ve damızlık hayvan desteğimizi veriyoruz. Bundan sonra ki dönemlerde de aynı şekilde destek vererek üreticilerimizin maliyetlerini en aza indirip, kazançlarının artmasını sağlayacağız. Biz her zaman sizlerin yanındayız.'' dedi. Çobanlık Kutsal Bir Meslek! Sizlerin içerisinde Hz. Muhammed (s.a.v)'in mesleği olan çobanlık mesleğini icra edenler var.  Çobanlık gerçekten çok önemli bir meslek, herkes kendi sorumluluğuna dayanarak çobanlık yapıyor ve biz de kendi sorumluluk alanımız olan Denizli’mize hizmetkar olmak için hepinizin hizmetindeyiz. Bizler bu görevleri sizlerin talepleri doğrultusunda ve sizleri en iyi yerlere getirmek için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere bizler de sizlerin hizmetkarı olduğumuzu bilmenizi isterim. AK Parti ailesi olarak çiftçilerimize her zaman olduğu gibi destek olmaya devam ediyoruz. Böyle bir programa bizleri de davet ettiği için birlik başkanımız Kadir Özdemir'e ve Denizli Tarım İl Müdürü Şakir Çınar'a da çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin.'' ifadelerini kullandı.
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ''Koyun kırkma'' etkinliğine katıldı.

Çobanlık mesleğinin öneminden bahseden Başkan Güngör, ''Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in mesleği olan çobanlık mesleği günümüzde de çok önemli bir yere sahip. Yememizden içmemize doğal üretime katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Bizlerde, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere her zaman yanınızdayız.'' dedi.

Denizli’mize Hizmetkar Olmak İçin Hizmetinizdeyiz!

Programda konuşan İl Başkanı Güngör, ''Bugün çok fazla önem arz eden, özellikle yememiz ve içmemizle alakalı doğal üretime katkıda bulunan tüm üreticilerimize çok çok teşekkür ediyoruz. Böyle organizasyonlarda Büyükşehir belediye başkanımızın da kırsalda yaşayan üreticilerimize olan desteğini biliyoruz. Verdiği desteklerden dolayı tüm üreticilerimiz adına teşekkür ederim. 20 yıldır AK Parti ailesi olarak üreticilerimize tohum, gübre, yem ve damızlık hayvan desteğimizi veriyoruz. Bundan sonra ki dönemlerde de aynı şekilde destek vererek üreticilerimizin maliyetlerini en aza indirip, kazançlarının artmasını sağlayacağız. Biz her zaman sizlerin yanındayız.'' dedi.

Çobanlık Kutsal Bir Meslek!

Sizlerin içerisinde Hz. Muhammed (s.a.v)'in mesleği olan çobanlık mesleğini icra edenler var.  Çobanlık gerçekten çok önemli bir meslek, herkes kendi sorumluluğuna dayanarak çobanlık yapıyor ve biz de kendi sorumluluk alanımız olan Denizli’mize hizmetkar olmak için hepinizin hizmetindeyiz. Bizler bu görevleri sizlerin talepleri doğrultusunda ve sizleri en iyi yerlere getirmek için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere bizler de sizlerin hizmetkarı olduğumuzu bilmenizi isterim. AK Parti ailesi olarak çiftçilerimize her zaman olduğu gibi destek olmaya devam ediyoruz. Böyle bir programa bizleri de davet ettiği için birlik başkanımız Kadir Özdemir'e ve Denizli Tarım İl Müdürü Şakir Çınar'a da çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin.'' ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.