Başkan Keçeci’den 15 Temmuz Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.07.2021 - 09:30, Güncelleme: 15.07.2021 - 09:30
 

Başkan Keçeci’den 15 Temmuz Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Keçeci; "Milletimizin ortak kararlılığı ve azmi ile gösterilen karşı koyuş hainlerin emellerini boşa çıkardı ve bugünü hafızalara millî direniş destanı olarak kazımayı başardı. Demokratik düzenimizi hedef alarak, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz. Bizim tarihimiz birlik ve beraberliğimiz sayesinde kazandığımız zaferlerle doludur. Bu vesile ile aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlar, hainlerce gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı koyarken vatanımız uğruna canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Keçeci; "Milletimizin ortak kararlılığı ve azmi ile gösterilen karşı koyuş hainlerin emellerini boşa çıkardı ve bugünü hafızalara millî direniş destanı olarak kazımayı başardı.

Demokratik düzenimizi hedef alarak, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 5’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz. Bizim tarihimiz birlik ve beraberliğimiz sayesinde kazandığımız zaferlerle doludur.

Bu vesile ile aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlar, hainlerce gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı koyarken vatanımız uğruna canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.