Başkan Keçeci’den Öğretmenler Günü Mesajı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.11.2021 - 16:38, Güncelleme: 23.11.2021 - 16:38
 

Başkan Keçeci’den Öğretmenler Günü Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Keçeci mesajında; "Her iyi insanın hayatına en azından bir öğretmen dokunmuştur ve o dokunuş, zaman zaman bir ömrün izleyeceği yolu belirlemiştir. Öğretmenlik mesleği bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı ifade etmektedir. Bu kutsal mesleğin temsilcilerinin, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyüktür. Bir ülkenin geleceği, iyi eğitim veren öğretmenlerin elindedir. En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’ kutlu olsun. Bu vesile ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, değerli öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.” dedi.
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Keçeci mesajında; "Her iyi insanın hayatına en azından bir öğretmen dokunmuştur ve o dokunuş, zaman zaman bir ömrün izleyeceği yolu belirlemiştir. Öğretmenlik mesleği bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı ifade etmektedir. Bu kutsal mesleğin temsilcilerinin, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyüktür. Bir ülkenin geleceği, iyi eğitim veren öğretmenlerin elindedir. En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’ kutlu olsun.

Bu vesile ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, değerli öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum.” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.