Başkan Örki’ye, İlçe Milli Eğitim Müdüründen Teşekkür

PAMUKKALE (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.07.2021 - 16:22, Güncelleme: 08.07.2021 - 16:22
 

Başkan Örki’ye, İlçe Milli Eğitim Müdüründen Teşekkür

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, makamında Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen’i ağırladı. Çimen ve beraberindeki şube müdürleri eğitime sağladığı katkılar nedeniyle Başkan Örki’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen ile beraberindeki şube müdürleri Osman Ülçay, Evin Payan, Haşim Ülker, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret ettiler. Pamukkale Belediyesi’nin ilçe okullarına yaptığı değerli katkılarından dolayı teşekkür ziyaretine geldiklerini belirten Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. “İlçemizde bulunan okullarımızda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istedik” diyen Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, “Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ve koronavirüs salgını süresince ilçedeki tüm okullara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemiz Pamukkale’mize bağlı en ücra mahallelerimizde okullarımızdan, merkezdeki okullarımıza kadar salgın süresince düzenli olarak dezenfekte işlemi yapıldı. Bunun yanında bahçe temizliği, peyzaj çalışmaları, kalorifer tesisatlarının elden geçirilmesi, tamirat, boya ve benzeri işlerin yapılması, kütüphane kazandırılması ve mevcut kütüphanelerimize binlerce kitap kazandırılması, 2 bin öğrencimize tablet dağıtılması gibi birçok önemli konuda Pamukkale Belediye Başkanımızın katkıları oldu. Sayelerinde başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Pamukkale İlçe Mili Eğitim Müdürü olarak okullarımızdaki eser ve hizmetlerinizden dolayı minnettarlığımızı iletiyorum. Teşekkür ediyorum” dedi. EĞİTİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZ Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bu plaketi ilçem adına, bütün belediye personelim adına alıyorum. Bu plaket, bize daha çok çalışmamız gerektiğini bize hatırlatacak. İnşallah sizinle beraber ilçemizde eğitim öğretim sezonları şahlanarak devam edecek ve ilçemizde temellerini attığımız okullarımızı da en kısa sürede tamamlayarak, birlikte açılışlarını yapacağız. Sizlerin nezdinde tüm eğitimcilerimize de çocuklarımızın geleceğine ışık tuttukları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, makamında Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen’i ağırladı. Çimen ve beraberindeki şube müdürleri eğitime sağladığı katkılar nedeniyle Başkan Örki’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen ile beraberindeki şube müdürleri Osman Ülçay, Evin Payan, Haşim Ülker, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret ettiler. Pamukkale Belediyesi’nin ilçe okullarına yaptığı değerli katkılarından dolayı teşekkür ziyaretine geldiklerini belirten Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. “İlçemizde bulunan okullarımızda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istedik” diyen Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, “Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı ve koronavirüs salgını süresince ilçedeki tüm okullara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemiz Pamukkale’mize bağlı en ücra mahallelerimizde okullarımızdan, merkezdeki okullarımıza kadar salgın süresince düzenli olarak dezenfekte işlemi yapıldı. Bunun yanında bahçe temizliği, peyzaj çalışmaları, kalorifer tesisatlarının elden geçirilmesi, tamirat, boya ve benzeri işlerin yapılması, kütüphane kazandırılması ve mevcut kütüphanelerimize binlerce kitap kazandırılması, 2 bin öğrencimize tablet dağıtılması gibi birçok önemli konuda Pamukkale Belediye Başkanımızın katkıları oldu. Sayelerinde başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Pamukkale İlçe Mili Eğitim Müdürü olarak okullarımızdaki eser ve hizmetlerinizden dolayı minnettarlığımızı iletiyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

EĞİTİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bu plaketi ilçem adına, bütün belediye personelim adına alıyorum. Bu plaket, bize daha çok çalışmamız gerektiğini bize hatırlatacak. İnşallah sizinle beraber ilçemizde eğitim öğretim sezonları şahlanarak devam edecek ve ilçemizde temellerini attığımız okullarımızı da en kısa sürede tamamlayarak, birlikte açılışlarını yapacağız. Sizlerin nezdinde tüm eğitimcilerimize de çocuklarımızın geleceğine ışık tuttukları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.