Başkan Özbaş, belediye personeli ile bayramlaştı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.07.2021 - 10:44, Güncelleme: 17.07.2021 - 10:44
 

Başkan Özbaş, belediye personeli ile bayramlaştı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Kurban Bayramı öncesinde belediye personellerini iş sahalarında ziyaret ederek bayramlaştı.

Belediye Başkanı Özbaş, Kurban Bayramı öncesinin son iş gününde Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ile birlikte personelleri çalışma alanlarında ziyaret etti. Başkan Özbaş, ziyarette ekip arkadaşlarıyla bayramlaştı. Bayramlaşmada ekip arkadaşlarıyla el ele vererek Sarayköy’ü hak ettiği yere getirdiklerini ve daha ileriye götüreceklerini ifade eden Başkan Özbaş, “ Memleketimiz ve hemşehrilerimizin için en iyi hizmetlerimizi sizlerin sayesinde gerçekleştiriyoruz. Biz ekipten çok bir aileyiz. Gece, gündüz demeden memleketimizin menfaati için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Böylesi bir çalışkan ekibin içerisinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerin ve değerli ailelerinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayram süresi boyunca vatandaşlarımızın huzuru için görevli olacak tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Kurban Bayramı öncesinde belediye personellerini iş sahalarında ziyaret ederek bayramlaştı.

Belediye Başkanı Özbaş, Kurban Bayramı öncesinin son iş gününde Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ile birlikte personelleri çalışma alanlarında ziyaret etti. Başkan Özbaş, ziyarette ekip arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Bayramlaşmada ekip arkadaşlarıyla el ele vererek Sarayköy’ü hak ettiği yere getirdiklerini ve daha ileriye götüreceklerini ifade eden Başkan Özbaş, “ Memleketimiz ve hemşehrilerimizin için en iyi hizmetlerimizi sizlerin sayesinde gerçekleştiriyoruz. Biz ekipten çok bir aileyiz. Gece, gündüz demeden memleketimizin menfaati için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Böylesi bir çalışkan ekibin içerisinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerin ve değerli ailelerinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayram süresi boyunca vatandaşlarımızın huzuru için görevli olacak tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.