Başkan Subaşıoğlu Karaman Pazarını Gezdi

DENİZLİ 19.08.2016 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Subaşıoğlu Karaman Pazarını Gezdi

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu Karaman Pazarını Gezdi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, pazaryerlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Subaşıoğlu, Karaman açık pazaryerini ziyaret ederek alışveriş yaptı.   Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki pazaryerlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Subaşıoğlu, bu kapsamda Karaman açık pazaryerini ziyaret etti. Subaşıoğlu tek tek esnafı gezerek hem pazar fiyatlarını sordu hem de vatandaşlarla birlikte esnafı dinledi. Merkezefendi ’ye birçok açık ve kapalı pazaryerleri kazandırıldığını belirten Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendililer için pazar esnafıyla birlikte daha sağlıklı bir alışveriş imkânı sunulduğunu anlattı. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizin mahallelerine modern pazaryerleri kazandırıyoruz. Bu pazaryerlerimizde esnafımızı ve vatandaşımızı ziyaret ediyoruz. Bu kez Karaman pazarımızı gezdik. Esnafımıza hayırlı işler diledik” dedi. Başkan Subaşıoğlu aynı zamanda bu pazarda da alışveriş yaptı. 
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu Karaman Pazarını Gezdi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.