Başkan Zolan: “Bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz”

BÜYÜKŞEHİR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.04.2022 - 11:02, Güncelleme: 12.04.2022 - 11:02
 

Başkan Zolan: “Bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gönül sofrasının konukları kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarları oldu. Göreve başladıkları günden beri birlikte hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Bundan sonraki süreçte de bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı. Denizli Polisevi’nde düzenlenen iftara Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, mahalle muhtarları ile eşleri katıldı. İftar öncesi muhtarları tek tek selamlayarak ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, ezanın okunmasıyla tüm konuklarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada 11 ayın sultanı ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İnşallah ramazan ayımızı birlik ve beraberlik içinde, huzur içinde tamamlamayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Allah’ım rahmet, bereket ve mağfiret olan bu ayı inşallah hakkıyla yerine getirenlerden eylesin bizleri” diye konuştu. Birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz Millete hizmet edenler olarak bir arada bulunmanın çok güzel olduğuna işaret eden Başkan Zolan, “Seçildiğiniz, seçildiğimiz günden beri her birinizle birlikte şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Kol kola gücümüz yettiğince çözümler üretmeye, sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz inşallah. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Vali Atik ise bir arada olmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, organizasyonu düzenleyen Başkan Zolan ve tüm ekibine teşekkür etti. Salgının azalmasıyla birlikte eski günlere dönüleceğini ifade eden Vali Atik, “Sizler bizim en yakın mesai arkadaşımızsınız. Ben muhtarları her zaman devletin uç beyi olarak tanımlamışımdır. Allah hizmetlerinizi daim etsin. Biz her zaman sizin yanındayız” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gönül sofrasının konukları kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarları oldu. Göreve başladıkları günden beri birlikte hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Bundan sonraki süreçte de bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı. Denizli Polisevi’nde düzenlenen iftara Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, mahalle muhtarları ile eşleri katıldı. İftar öncesi muhtarları tek tek selamlayarak ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, ezanın okunmasıyla tüm konuklarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada 11 ayın sultanı ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İnşallah ramazan ayımızı birlik ve beraberlik içinde, huzur içinde tamamlamayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Allah’ım rahmet, bereket ve mağfiret olan bu ayı inşallah hakkıyla yerine getirenlerden eylesin bizleri” diye konuştu.

Birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz

Millete hizmet edenler olarak bir arada bulunmanın çok güzel olduğuna işaret eden Başkan Zolan, “Seçildiğiniz, seçildiğimiz günden beri her birinizle birlikte şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Kol kola gücümüz yettiğince çözümler üretmeye, sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz inşallah. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Vali Atik ise bir arada olmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, organizasyonu düzenleyen Başkan Zolan ve tüm ekibine teşekkür etti. Salgının azalmasıyla birlikte eski günlere dönüleceğini ifade eden Vali Atik, “Sizler bizim en yakın mesai arkadaşımızsınız. Ben muhtarları her zaman devletin uç beyi olarak tanımlamışımdır. Allah hizmetlerinizi daim etsin. Biz her zaman sizin yanındayız” dedi.

Büyükşehir, gönül sofrasında muhtarları ağırladı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.