Başkan Zolan, "Kadına şiddet bir insanlık suçudur"

BÜYÜKŞEHİR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.11.2021 - 10:49, Güncelleme: 25.11.2021 - 10:49
 

Başkan Zolan, "Kadına şiddet bir insanlık suçudur"

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, kadına karşı şiddetin bir insanlık suçu olduğunu vurguladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadınlara yönelik her türlü şiddeti kınayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla tek yürek kadına karşı şiddete 'hayır' diyor, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır tolerans uygulayacağımızı belirtmek istiyorum. Ayrıca kadınlarımıza karşı şiddetin sonlanması, şiddet mağduru kadınlarımızın korunması ve desteklenmesinin yanı sıra onların karar alma süreçlerine katılmaları, sosyo-ekonomik hayatın içinde etkin ve üretken bireyler olarak daha fazla yer almaları için de çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Kadına yönelik şiddetin bir insanlık suçu olduğunu belirterek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın" sözlerine vurgu yapan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Varlıkları, emekleri, sevgi dolu kalpleri ve fedakârlıklarıyla hayatımızı yaşanabilir hale getiren tüm kadınlarımızın 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nü kutlar, bu özel günün şiddetin her türlüsünün karşısında olan bir toplum bilinci oluşmasına vesile olmasını diliyorum."
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, kadına karşı şiddetin bir insanlık suçu olduğunu vurguladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadınlara yönelik her türlü şiddeti kınayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla tek yürek kadına karşı şiddete 'hayır' diyor, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır tolerans uygulayacağımızı belirtmek istiyorum. Ayrıca kadınlarımıza karşı şiddetin sonlanması, şiddet mağduru kadınlarımızın korunması ve desteklenmesinin yanı sıra onların karar alma süreçlerine katılmaları, sosyo-ekonomik hayatın içinde etkin ve üretken bireyler olarak daha fazla yer almaları için de çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kadına yönelik şiddetin bir insanlık suçu olduğunu belirterek, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın" sözlerine vurgu yapan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Varlıkları, emekleri, sevgi dolu kalpleri ve fedakârlıklarıyla hayatımızı yaşanabilir hale getiren tüm kadınlarımızın 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nü kutlar, bu özel günün şiddetin her türlüsünün karşısında olan bir toplum bilinci oluşmasına vesile olmasını diliyorum."

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.