Başkan Zolan, yoga yapan kadınlarla buluştu

BÜYÜKŞEHİR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.06.2022 - 12:12, Güncelleme: 22.06.2022 - 12:12
 

Başkan Zolan, yoga yapan kadınlarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yoga kurslarına katılan 500 dolayında kadın 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde yoga yaptı. Yoga yapan kadınlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin kadınların her zaman yanında olduğunu ifade ederek, “Siz isteyin, bizler yerine getirelim" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz spor kurslarında yoga eğitimi alan 500 dolayında kadın ile 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Albayrak Atletizm Sahası’nda düzenlenen programa Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, eğitmenler ve yoga eğitimi alan kadınlar katıldı. Başkan Osman Zolan daha önce pilates ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiklerini hatırlatarak, “Bugüne kadar hanımefendiler ile yaptığımız her proje başarıya ulaştı. Her davetimiz kabul gördü, yapılan işlerimiz muhteşem ve en üst seviyede oldu. Öncelikle pilates ile başlamıştık. Biliyorsunuz Denizli’miz bu alanda 4 bine yakın hanımefendi ile pilates yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti” ifadelerini kullandı. “Aynı anlayış ve güzellikle yolumuza devam edeceğiz” Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların her zaman yanlarında olduklarını ve tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: "Spor, sağlık demek, yoga stres atmak, sağlıklı kalmak aynı zamanda güç ve esneklik kazanmaktır. Bunun da ötesinde bu spor ruh ve bedenle ilgili uyumu ve bütünlüğü sağlıyor. Katkı sağlayan eğitmenlerimize, sizlere ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı anlayış ve güzellikle yolumuza devam edeceğiz. Siz isteyin, bizler yerine getirelim. Her türlü imkanı sizler için seferber etmeye hazırız." Konuşmanın ardından matları Büyükşehir Belediyesince verilen kadınlar, yoga eğitmenleri eşliğinde yoga egzersizleri yaparak, keyif dolu anlar yaşadı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yoga kurslarına katılan 500 dolayında kadın 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde yoga yaptı. Yoga yapan kadınlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin kadınların her zaman yanında olduğunu ifade ederek, “Siz isteyin, bizler yerine getirelim" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz spor kurslarında yoga eğitimi alan 500 dolayında kadın ile 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Albayrak Atletizm Sahası’nda düzenlenen programa Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, eğitmenler ve yoga eğitimi alan kadınlar katıldı. Başkan Osman Zolan daha önce pilates ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiklerini hatırlatarak, “Bugüne kadar hanımefendiler ile yaptığımız her proje başarıya ulaştı. Her davetimiz kabul gördü, yapılan işlerimiz muhteşem ve en üst seviyede oldu. Öncelikle pilates ile başlamıştık. Biliyorsunuz Denizli’miz bu alanda 4 bine yakın hanımefendi ile pilates yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti” ifadelerini kullandı.

“Aynı anlayış ve güzellikle yolumuza devam edeceğiz”

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların her zaman yanlarında olduklarını ve tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: "Spor, sağlık demek, yoga stres atmak, sağlıklı kalmak aynı zamanda güç ve esneklik kazanmaktır. Bunun da ötesinde bu spor ruh ve bedenle ilgili uyumu ve bütünlüğü sağlıyor. Katkı sağlayan eğitmenlerimize, sizlere ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı anlayış ve güzellikle yolumuza devam edeceğiz. Siz isteyin, bizler yerine getirelim. Her türlü imkanı sizler için seferber etmeye hazırız." Konuşmanın ardından matları Büyükşehir Belediyesince verilen kadınlar, yoga eğitmenleri eşliğinde yoga egzersizleri yaparak, keyif dolu anlar yaşadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.