Başkanı Yücel Güngör: “Küfürcü Milletvekili, Özür Dilemelidir”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.11.2021 - 11:26, Güncelleme: 06.11.2021 - 11:26
 

Başkanı Yücel Güngör: “Küfürcü Milletvekili, Özür Dilemelidir”

Ak Parti Denizli il Başkanı Yücel Güngör, dün Bingöl’de bir şehit yakınına küfür eden milletvekilini, tüm şehit ve gazi yakınlarından özür dilemeye çağırdı.

Yapılan küfürü aziz şehitlerimizin hatıralarını ayaklar altına almak olarak niteleyen Başkan Yücel Güngör, tepkisini sosyal medya hesabından şu sözlerle gösterdi: “Bir muhalefet milletvekilinin bir şehit ailesine küfretmesini şiddetle kınıyorum... Yazıklar olsun. Normal bir insan bu sözleri asla söyleyemez. Bu asla affedilmeyecek bir davranış biçimidir. Aziz şehitlerimizin emanetlerine hürmetsizlik edenler aslında Aziz Milletimize ve tüm değerlerimize saygısızlık etmiş oluyorlar… Bu saygısızlığı yapan kişi tüm şehit ailelerimizden ve Aziz Milletimizden derhal özür dilemelidir... Kıymetli Tüm şehit ailelerimizin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Denizli il Başkanı Yücel Güngör, dün Bingöl’de bir şehit yakınına küfür eden milletvekilini, tüm şehit ve gazi yakınlarından özür dilemeye çağırdı.

Yapılan küfürü aziz şehitlerimizin hatıralarını ayaklar altına almak olarak niteleyen Başkan Yücel Güngör, tepkisini sosyal medya hesabından şu sözlerle gösterdi:

“Bir muhalefet milletvekilinin bir şehit ailesine küfretmesini şiddetle kınıyorum... Yazıklar olsun. Normal bir insan bu sözleri asla söyleyemez. Bu asla affedilmeyecek bir davranış biçimidir. Aziz şehitlerimizin emanetlerine hürmetsizlik edenler aslında Aziz Milletimize ve tüm değerlerimize saygısızlık etmiş oluyorlar… Bu saygısızlığı yapan kişi tüm şehit ailelerimizden ve Aziz Milletimizden derhal özür dilemelidir... Kıymetli Tüm şehit ailelerimizin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.