Bebek bekleyen genç polis ve eşini ölüm ayırdı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.09.2021 - 16:48, Güncelleme: 11.09.2021 - 16:48
 

Bebek bekleyen genç polis ve eşini ölüm ayırdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ensar Erkut, kardeşleri ile birlikte dün gece Adana-Gaziantep yolunda seyahat halindeyken tırın altına girerek kazada yaşamını yitirdi. Genç polisin eşinin yeni hamile olduğu ve bebek beklediği öğrenildi.

Korkunç kazada hayatını kaybeden polis memuru Ensar Erkut’un ölümünün ardından ortaya çıkan detay yürekleri parçaladı. BEBEK BEKLİYORLARDI!  23 Temmuz 2017 tarihinde dünya evine giren Erkut çiftini korkunç kaza ayırdı. Eşinin yeni hamile olduğu ve çocuğunu kucağına almadan hayatını kaybettiği belirtilen Erkut için yakınları gözyaşı döktü. Diğer taraftan eşi Menekşe Erkut’un sosyal medyada ‘Baba oluyorum-Anne oluyorum’ yazılı kartlar ile fotoğraf paylaşımı ve ardından ‘Bizi ancak ölüm ayırırdı, ölüm ayırdı…’ paylaşımı yürekleri dağladı. Genç anne adayı "10.11.2021 ben bugün öldüm… Bizi ancak ölüm ayırırdı, ölüm ayırdı. Mekanın cennet olsun güzel yüzlüm, güzel huylum. Emanetin emanetimdir. Oğlumuz bir ömür adınla yaşayacak. Ben artık yaşayan bir ölüyüm…" ifadesini kullandı. OLAY Kaza, dün gece Adana-Gaziantep otoyolu Narlı Kavşağında meydana geldi. Gaziantep’e doğru seyir halindeki Ensar Erkut’un kullandığı 20 B 0035 plakalı otomobil tıra arkadan çarptı. Kazada tırın altına giren otomobilde Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nde yunus polis olarak görev yapan Ensar Erkut (28) ve kardeşleri Efdal Erkut (23) ile Furkan Erkut vardı. Kaza sonrası, kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden polis memuru Ensar Erkut'un cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin cenazeyi alan aile, aynı kazada hayatını kaybeden kardeş Efdal Erkut'unda cenazesini hastaneden alarak, İzmir'in Ödemiş ilçesine götürdü. HAMİLE EŞİNİ ALMAYA GİTMİŞ Öte yanda, kazada hayatını kaybeden polis memuru Ensar Erkut'un hamile olan eşini almak için Gaziantep'e gittiği ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan diğer kardeş Furkan Erkut'un hastanedeki tedavisin sürdüğü öğrenildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ensar Erkut, kardeşleri ile birlikte dün gece Adana-Gaziantep yolunda seyahat halindeyken tırın altına girerek kazada yaşamını yitirdi. Genç polisin eşinin yeni hamile olduğu ve bebek beklediği öğrenildi.

Korkunç kazada hayatını kaybeden polis memuru Ensar Erkut’un ölümünün ardından ortaya çıkan detay yürekleri parçaladı.

BEBEK BEKLİYORLARDI!

 23 Temmuz 2017 tarihinde dünya evine giren Erkut çiftini korkunç kaza ayırdı. Eşinin yeni hamile olduğu ve çocuğunu kucağına almadan hayatını kaybettiği belirtilen Erkut için yakınları gözyaşı döktü. Diğer taraftan eşi Menekşe Erkut’un sosyal medyada ‘Baba oluyorum-Anne oluyorum’ yazılı kartlar ile fotoğraf paylaşımı ve ardından ‘Bizi ancak ölüm ayırırdı, ölüm ayırdı…’ paylaşımı yürekleri dağladı.

Genç anne adayı "10.11.2021 ben bugün öldüm… Bizi ancak ölüm ayırırdı, ölüm ayırdı. Mekanın cennet olsun güzel yüzlüm, güzel huylum. Emanetin emanetimdir. Oğlumuz bir ömür adınla yaşayacak. Ben artık yaşayan bir ölüyüm…" ifadesini kullandı.

OLAY

Kaza, dün gece Adana-Gaziantep otoyolu Narlı Kavşağında meydana geldi. Gaziantep’e doğru seyir halindeki Ensar Erkut’un kullandığı 20 B 0035 plakalı otomobil tıra arkadan çarptı.

Kazada tırın altına giren otomobilde Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nde yunus polis olarak görev yapan Ensar Erkut (28) ve kardeşleri Efdal Erkut (23) ile Furkan Erkut vardı. Kaza sonrası, kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden polis memuru Ensar Erkut'un cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin cenazeyi alan aile, aynı kazada hayatını kaybeden kardeş Efdal Erkut'unda cenazesini hastaneden alarak, İzmir'in Ödemiş ilçesine götürdü.

HAMİLE EŞİNİ ALMAYA GİTMİŞ

Öte yanda, kazada hayatını kaybeden polis memuru Ensar Erkut'un hamile olan eşini almak için Gaziantep'e gittiği ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan diğer kardeş Furkan Erkut'un hastanedeki tedavisin sürdüğü öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.