Berna Öztürk; “Covid için ayırdığımız yoğun bakımlarımız hızla doldu”

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.08.2021 - 12:39, Güncelleme: 28.08.2021 - 12:39
 

Berna Öztürk; “Covid için ayırdığımız yoğun bakımlarımız hızla doldu”

Koronavirüs vakalarının arttığı Denizli’de, Sağlık Müdürü Berna Öztürk yoğun bakım ünitelerinin hızla dolduğunu, ek olarak 15 yoğun bakım yatağı hazırladıklarını açıkladı.

Denizli’de son haftalarda koronavirüs vakalarının artması ve ölümlerin yeniden yaşanmasından dolayı Milletvekili Şahin Tin’in aşı uyarısı yaptığı twitter mesajına teşekkür ederek cevap veren Sağlık Müdürü Berna Öztürk, acı gerçeği gözler önüne serdi.  Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Salgın varlığını hissettirmeye, aramızda dolaşmaya devam ediyor. Denizli’mizde vaka sayısı az da olsa artıyor. Sanırım tedbirleri biraz ihmal ediyoruz. Az daha gayret. Vefat haberleri canımızı yakmasın. Aşımızı olalım. Tedbirlere uyalım. Sağlıklı, mutlu güzel günlere kavuşalım” mesajına teşekkür ederek şöyle cevapladı. Berna Öztürk; “Sayın Vekilim, uyarınız için çok teşekkür ederiz. Maalesef bir yandan aşılama çalışmalarımız devam ederken, bir yandan maske, mesafe, temizlik kurallarındaki gevşeme ile beraber hasta sayılarımız artıyor. Biz sağlık çalışanlarını yatan hasta sayısındaki artış üzerken bir yandan da ilimizde Covid için ayırdığımız yoğun bakımlarımız hızla doldu. Dün itibari ile covid için ek 15 yoğun bakım yatağı daha hazırladık. Özellikle aşısız yada eksik aşılı hastalarımızda hastalık ağır seyrediyor. Bir kez daha duyarlılığınız için teşekkür ederken, sağlık çalışanlarının mesajını Denizlili vatandaşlarımıza iletmek istiyorum. Aşısını yaptırmamış tüm vatandaşlarımızı hızla aşılanmaya davet ediyoruz. Covid bitti diyene kadar maske hayatımızın bir parçası, lütfen tedbiri elden bırakmayın, kaybettiğimiz hastalarımız ve yoğun bakımlarımızdaki hastalarımız canımızı yakıyor. Yüzümüzdeki gülümsemeyi soldurmayın, sağlıklı bir Denizli sizlerin desteği ile mümkün kalın sağlıcakla…” ifadelerini kullandı.
Koronavirüs vakalarının arttığı Denizli’de, Sağlık Müdürü Berna Öztürk yoğun bakım ünitelerinin hızla dolduğunu, ek olarak 15 yoğun bakım yatağı hazırladıklarını açıkladı.

Denizli’de son haftalarda koronavirüs vakalarının artması ve ölümlerin yeniden yaşanmasından dolayı Milletvekili Şahin Tin’in aşı uyarısı yaptığı twitter mesajına teşekkür ederek cevap veren Sağlık Müdürü Berna Öztürk, acı gerçeği gözler önüne serdi.

 Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Salgın varlığını hissettirmeye, aramızda dolaşmaya devam ediyor. Denizli’mizde vaka sayısı az da olsa artıyor. Sanırım tedbirleri biraz ihmal ediyoruz. Az daha gayret. Vefat haberleri canımızı yakmasın. Aşımızı olalım. Tedbirlere uyalım. Sağlıklı, mutlu güzel günlere kavuşalım” mesajına teşekkür ederek şöyle cevapladı.

Berna Öztürk; “Sayın Vekilim, uyarınız için çok teşekkür ederiz. Maalesef bir yandan aşılama çalışmalarımız devam ederken, bir yandan maske, mesafe, temizlik kurallarındaki gevşeme ile beraber hasta sayılarımız artıyor. Biz sağlık çalışanlarını yatan hasta sayısındaki artış üzerken bir yandan da ilimizde Covid için ayırdığımız yoğun bakımlarımız hızla doldu. Dün itibari ile covid için ek 15 yoğun bakım yatağı daha hazırladık. Özellikle aşısız yada eksik aşılı hastalarımızda hastalık ağır seyrediyor. Bir kez daha duyarlılığınız için teşekkür ederken, sağlık çalışanlarının mesajını Denizlili vatandaşlarımıza iletmek istiyorum. Aşısını yaptırmamış tüm vatandaşlarımızı hızla aşılanmaya davet ediyoruz. Covid bitti diyene kadar maske hayatımızın bir parçası, lütfen tedbiri elden bırakmayın, kaybettiğimiz hastalarımız ve yoğun bakımlarımızdaki hastalarımız canımızı yakıyor. Yüzümüzdeki gülümsemeyi soldurmayın, sağlıklı bir Denizli sizlerin desteği ile mümkün kalın sağlıcakla…” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.