Berna Öztürk'ten Servergazi Devlet Hastanesi Açıklaması

SAĞLIK 12.11.2020 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Berna Öztürk'ten Servergazi Devlet Hastanesi Açıklaması

Denizli’de koronavirüs salgını ile mücadelede kapsamında Servergazi Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesi olarak hizmetlerine devam etmesine karar verildi.   Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk pandemi planına uygun olarak Servergazi Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesi olarak yoluna devam edeceğini belirterek; “Servergazi Devlet Hastanesi’nde ayaktan COVID dışı acil başvurular, heyet poliklinikleri ve sağlık kurulu gibi işlemler devam edecek. Yine hastaneye bağlı Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğindeki hizmetler de herhangi bir aksama yaşanmayacak. Ayrıca Denizli Devlet Hastanesi, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri ve özel hastanelerde COVID için ayrılmış alanlar dışında vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.   İlimizde koronavirüsle mücadelede yürütülen çalışmalara hepimize büyük görevler düşüyor. Pandemi süresince sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden kendi canlarını hiçe sayarak vatandaşlarımızın sağlığı için varını yoğunu ortaya koyarak çalışıyor. Bu hastalığı yenmek için hepimizin gayret göstermesi lazım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek bu hastalığı yenmemize yardımcı olabilirsiniz. Sağlıklı günleri tekrar yakalamak için bu tedbirleri elden bırakmayalım” dedi.

Denizli’de koronavirüs salgını ile mücadelede kapsamında Servergazi Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesi olarak hizmetlerine devam etmesine karar verildi.

 

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk pandemi planına uygun olarak Servergazi Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesi olarak yoluna devam edeceğini belirterek; “Servergazi Devlet Hastanesi’nde ayaktan COVID dışı acil başvurular, heyet poliklinikleri ve sağlık kurulu gibi işlemler devam edecek. Yine hastaneye bağlı Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğindeki hizmetler de herhangi bir aksama yaşanmayacak. Ayrıca Denizli Devlet Hastanesi, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri ve özel hastanelerde COVID için ayrılmış alanlar dışında vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.

 

İlimizde koronavirüsle mücadelede yürütülen çalışmalara hepimize büyük görevler düşüyor. Pandemi süresince sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden kendi canlarını hiçe sayarak vatandaşlarımızın sağlığı için varını yoğunu ortaya koyarak çalışıyor. Bu hastalığı yenmek için hepimizin gayret göstermesi lazım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek bu hastalığı yenmemize yardımcı olabilirsiniz. Sağlıklı günleri tekrar yakalamak için bu tedbirleri elden bırakmayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.