Beşir Derneği’nden kan bağışı kampanyalarına destek

DENİZLİ 20.02.2021 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Beşir Derneği’nden kan bağışı kampanyalarına destek

Denizli Beşir Derneği, Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyalarına destek vermeye devam ediyor.   Dernekten yapılan açıklamaya göre,  düzenlenen kampanyalar kapsamında Denizli Temsilciliği Beşir Derneği bünyesinde açılan stantlarda 35 ünite kan bağışı toplandı.   Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur, ‘’Birçok alanda olduğu gibi son derece önemsediğimiz kan bağışı olayını da yıllardır yapmaktayız. Bu konuda hem bir vatandaş hem de kurum olarak bizlerin de sorumluluğu olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla üyelerimizi kan bağışçıları olmaları yönünde sürekli teşvik etmekteyiz. Şimdi olduğu gibi bundan sonra düzenlenecek kan bağışı çalışmaları için gerekli her türlü desteği sağlamaya hazırız’’ dedi.  

Denizli Beşir Derneği, Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyalarına destek vermeye devam ediyor.

 

Dernekten yapılan açıklamaya göre,  düzenlenen kampanyalar kapsamında Denizli Temsilciliği Beşir Derneği bünyesinde açılan stantlarda 35 ünite kan bağışı toplandı.

 

Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur, ‘’Birçok alanda olduğu gibi son derece önemsediğimiz kan bağışı olayını da yıllardır yapmaktayız. Bu konuda hem bir vatandaş hem de kurum olarak bizlerin de sorumluluğu olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla üyelerimizi kan bağışçıları olmaları yönünde sürekli teşvik etmekteyiz. Şimdi olduğu gibi bundan sonra düzenlenecek kan bağışı çalışmaları için gerekli her türlü desteği sağlamaya hazırız’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.