Bozkurt’taki haciz olayı ile ilgili Ahmet Yıldız’dan, Kılıçdaroğlu ve Çelik’e cevap geldi

SİYASET 17.03.2021 - 13:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Bozkurt’taki haciz olayı ile ilgili Ahmet Yıldız’dan, Kılıçdaroğlu ve Çelik’e cevap geldi

Bozkurt Belediyesi’nde yaşanan haciz olayının meclise taşınması ile büyük üzüntü yaşadığını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, mecliste düzenlediği basın toplantısı ile açıklamada bulundu. Yıldız, Bozkurt ilçesinde yaşanan haciz olayının Atatürk istismarı ve siyasi iftiraların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından grup toplantısında meclise taşınmış olması olduğunu belirtti.   Bozkurt Belediyesi’nde haciz olayı meclise taşındı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında gündeme getirdiği olaya AK Parti Denizli Milletvekili aslen Bozkurt İncelerli Ahmet Yıldız’dan cevap geldi. Yıldız mecliste düzenlediği basın toplantısında; ”Belediye Başkanına hem belediyeyi bu duruma düşürdüğü, hem Atatürk istismarı yaptığı için kızgınım. Belediye bu duruma düşmemeliydi. Ödeme durumu yoksa kredi, borç gibi yollar aranabilirdi. Kamudan destek istenebilirdi. Ben bulunduğum her ortamda Atatürk’ü, Atatürk’ün icraatlarını savunan bir insanım. Atatürk karşıtlığı kadar, istismarını da yanlış buluyorum” dedi.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mecliste konuyu gündeme getirmesini değerlendiren Yıldız,”Son anda bir AK Partili avukatın ortaya çıkarak anlaşmayı bozduğunu, haczi gerçekleştirdiğini söyledi. Halbuki bu avukat 10 yıldır davayı takip eden avukat. Ben ilçemin bu tür istismar ve kısır tartışmalarla anılmasını istemiyorum. Belediye Başkanına hem belediyeyi bu duruma düşürdüğü, hem Atatürk istismarı yaptığı için kızgınım. Belediye bu duruma düşmemeliydi. Ödeme durumu yoksa kredi, borç gibi yollar aranabilirdi. Kamudan destek istenebilirdi. Ben bulunduğum her ortamda Atatürk’ü, Atatürk’ün icraatlarını savunan bir insanım. Atatürk karşıtlığı kadar, istismarını da yanlış buluyorum” şeklinde konuştu.   Milletvekili Yıldız’ın konuyla ilgili mecliste yaptığı açıklamanın tamamını videodan dinleyebilirsiniz…  

Bozkurt Belediyesi’nde yaşanan haciz olayının meclise taşınması ile büyük üzüntü yaşadığını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, mecliste düzenlediği basın toplantısı ile açıklamada bulundu. Yıldız, Bozkurt ilçesinde yaşanan haciz olayının Atatürk istismarı ve siyasi iftiraların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından grup toplantısında meclise taşınmış olması olduğunu belirtti.

 

Bozkurt Belediyesi’nde haciz olayı meclise taşındı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında gündeme getirdiği olaya AK Parti Denizli Milletvekili aslen Bozkurt İncelerli Ahmet Yıldız’dan cevap geldi. Yıldız mecliste düzenlediği basın toplantısında; ”Belediye Başkanına hem belediyeyi bu duruma düşürdüğü, hem Atatürk istismarı yaptığı için kızgınım. Belediye bu duruma düşmemeliydi. Ödeme durumu yoksa kredi, borç gibi yollar aranabilirdi. Kamudan destek istenebilirdi. Ben bulunduğum her ortamda Atatürk’ü, Atatürk’ün icraatlarını savunan bir insanım. Atatürk karşıtlığı kadar, istismarını da yanlış buluyorum” dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mecliste konuyu gündeme getirmesini değerlendiren Yıldız,”Son anda bir AK Partili avukatın ortaya çıkarak anlaşmayı bozduğunu, haczi gerçekleştirdiğini söyledi. Halbuki bu avukat 10 yıldır davayı takip eden avukat. Ben ilçemin bu tür istismar ve kısır tartışmalarla anılmasını istemiyorum. Belediye Başkanına hem belediyeyi bu duruma düşürdüğü, hem Atatürk istismarı yaptığı için kızgınım. Belediye bu duruma düşmemeliydi. Ödeme durumu yoksa kredi, borç gibi yollar aranabilirdi. Kamudan destek istenebilirdi. Ben bulunduğum her ortamda Atatürk’ü, Atatürk’ün icraatlarını savunan bir insanım. Atatürk karşıtlığı kadar, istismarını da yanlış buluyorum” şeklinde konuştu.

 

Milletvekili Yıldız’ın konuyla ilgili mecliste yaptığı açıklamanın tamamını videodan dinleyebilirsiniz…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.