Bulut Turhan:" Yeni bir takımız"

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2021 - 08:14, Güncelleme: 30.08.2021 - 08:16
 

Bulut Turhan:" Yeni bir takımız"

Denizlispor Teknik Direktörü Bulut Turhan, yeni kurulu bir takım oldukları için sahada uyumsuzluk olduğunu, milli maç arasından sonra çok daha iyi olacaklarını belirtti.

TFF 1. Lig 3. hafta maçında, Antalya’da oynanan karşılaşmada Denizlispor, MKE Ankaragücü’ne 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut Turhan, Ankaragücü’nü tebrik ederek, rakibin kendilerinden daha diri ve organize olduğunu söyledi. Yeni bir takım olduklarının altını çizen Turhan, “Transferlerle yeni bir takımız. Bugünkü maçta birbirlerini tanımayan oyuncular bir aradaydı. Doğal alarak sahada uyumsuzluk vardı. Bugün biraz da şanssızdık. Milli maç arasını iyi değerlendirmek istiyoruz. Gireceğimiz kamp dönüşünde yepyeni bir Denizlispor göreceğiz” diye konuştu.
Denizlispor Teknik Direktörü Bulut Turhan, yeni kurulu bir takım oldukları için sahada uyumsuzluk olduğunu, milli maç arasından sonra çok daha iyi olacaklarını belirtti.

TFF 1. Lig 3. hafta maçında, Antalya’da oynanan karşılaşmada Denizlispor, MKE Ankaragücü’ne 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut Turhan, Ankaragücü’nü tebrik ederek, rakibin kendilerinden daha diri ve organize olduğunu söyledi.


Yeni bir takım olduklarının altını çizen Turhan, “Transferlerle yeni bir takımız. Bugünkü maçta birbirlerini tanımayan oyuncular bir aradaydı. Doğal alarak sahada uyumsuzluk vardı. Bugün biraz da şanssızdık. Milli maç arasını iyi değerlendirmek istiyoruz. Gireceğimiz kamp dönüşünde yepyeni bir Denizlispor göreceğiz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.