Bylock Kulanan 19 Hakime Fetö'den Tutuklama Talebi

GÜNDEM 17.10.2016 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bylock Kulanan 19 Hakime Fetö'den Tutuklama Talebi

denizli haber / denizli 20 haber / Bylock Kulanan 19 Hakime Fetö'den Tutuklama Talebi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca, FETÖ'nün kirptolu iletişim programı ByLock kullandığı gerekçesiyle Denizli’de yakalanan 1 hakim bugün  İstanbul’a gönderildi.   Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca, FETÖ'nün kirptolu iletişim programı ByLock kullandığı gerekçesiyle açığa alınan ve haklarında gözaltı kararı verilen İstanbul’da görevli 30 hakim ve savcıdan 19’u FETÖ’den tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Gözaltına alınan 26 hakim ve savcıdan, bir hafta önce doğum yaptığı belirtilen Anadolu Adliyesi'nde görev yapan bir hakim Cumhuriyet Savcılığına serbest bırakıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Önder Yaman tarafından yürütülen soruşturmada, 4 hakim ve savcının ifade alma işlemi devam ediyor. Denizli ve Kayseri’de yakalanan 2 hakim İstanbul’a genderildi. Hakkında gözaltına kararı verilen 4 hakim ve savcı adreslerinde bulunamadı. Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevliH akim Aşkın G.'nin, HSYK tarafından açığa alınmadan 22 gün önce 22 Eylül'de Atatürk Havalimanı'ndan yurtdışına gittiği tespit edildi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Bylock Kulanan 19 Hakime Fetö'den Tutuklama Talebi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca, FETÖ'nün kirptolu iletişim programı ByLock kullandığı gerekçesiyle Denizli’de yakalanan 1 hakim bugün  İstanbul’a gönderildi.

 

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca, FETÖ'nün kirptolu iletişim programı ByLock kullandığı gerekçesiyle açığa alınan ve haklarında gözaltı kararı verilen İstanbul’da görevli 30 hakim ve savcıdan 19’u FETÖ’den tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Gözaltına alınan 26 hakim ve savcıdan, bir hafta önce doğum yaptığı belirtilen Anadolu Adliyesi'nde görev yapan bir hakim Cumhuriyet Savcılığına serbest bırakıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Önder Yaman tarafından yürütülen soruşturmada, 4 hakim ve savcının ifade alma işlemi devam ediyor. Denizli ve Kayseri’de yakalanan 2 hakim İstanbul’a genderildi.

Hakkında gözaltına kararı verilen 4 hakim ve savcı adreslerinde bulunamadı. Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevliH akim Aşkın G.'nin, HSYK tarafından açığa alınmadan 22 gün önce 22 Eylül'de Atatürk Havalimanı'ndan yurtdışına gittiği tespit edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.