Çağdaş Atılım Eğitim Kurumlarında Moxo Dikkat Testi Başladı

SAĞLIK (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.11.2021 - 09:25, Güncelleme: 11.11.2021 - 09:25
 

Çağdaş Atılım Eğitim Kurumlarında Moxo Dikkat Testi Başladı

Sitemiz yazarlarından Psikolojik Danışman Merve Nur Kurban, Çağdaş Atılım Eğitim Kurumlarında göreve başladı. Kişilere uygulamak üzere geliştirilmiş olan Moxo Dikkat Testi uygulamaları başladı.

MOXO DİKKAT TESTİ NEDİR? Moxo Dikkat Testi,  6-35 yaş aralığındaki kişilere uygulamak üzere geliştirilmiş olan bir dikkat ölçme testidir. Çocuk ve yetişkin olmak üzere iki formu vardır. Bilgisayar üzerinden yapılan, görsel ve işitsel çeldiriciler kullanılarak kişinin dikkat performansını ölçen, klinik ve bilimsel olarak onaylanmış bir testtir. Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğunun 4 ana semptomu olan; dikkat, zamanlama, dürtüsellik ve Hiperaktivite performanslarının objektif olarak ölçülmesini sağlar. Moxo Testi, sınavlara hazırlanırken çocuğunuzun kişisel odaklanma ve zamanlama özelliklerini belirleyip, dikkatinin nelerden ve nasıl etkilenebildiği konusunda hızlı ve doğru tespit ile veriler sağlar. Buna en uygun düzenlemeleri yapıp, ders çalışma ve performansı arttıracak programları oluşturmanıza yardımcı olur. Moxo kelime anlamı olarak ‘anın berraklığı’ anlamını taşımaktadır. Günlük yaşamınızda; sorularda basit hatalar yapmak, odaklanamamak, çabuk sıkılmak, unutkanlık gibi sorunlar yaşıyorsanız MOXO testi uygulaması için randevu alabilir, çalışma ve günlük yaşamınıza uygun öneri ve programlarla gününüzü daha verimli ve berrak hale getirebilirsiniz. Çağdaş Atılım Eğitim Kurumlarında, Psikolojik Danışman Merve Nur Kurban tarafından Moxo dikkat testi uygulanmaktadır. Detaylı bilgi ve randevu için 0543 377 97 67 nolu telefondan veya m.nurkurban00@gmail.com email adresinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemiz yazarlarından Psikolojik Danışman Merve Nur Kurban, Çağdaş Atılım Eğitim Kurumlarında göreve başladı. Kişilere uygulamak üzere geliştirilmiş olan Moxo Dikkat Testi uygulamaları başladı.

MOXO DİKKAT TESTİ NEDİR?

Moxo Dikkat Testi,  6-35 yaş aralığındaki kişilere uygulamak üzere geliştirilmiş olan bir dikkat ölçme testidir. Çocuk ve yetişkin olmak üzere iki formu vardır. Bilgisayar üzerinden yapılan, görsel ve işitsel çeldiriciler kullanılarak kişinin dikkat performansını ölçen, klinik ve bilimsel olarak onaylanmış bir testtir.

Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğunun 4 ana semptomu olan; dikkat, zamanlama, dürtüsellik ve Hiperaktivite performanslarının objektif olarak ölçülmesini sağlar.

Moxo Testi, sınavlara hazırlanırken çocuğunuzun kişisel odaklanma ve zamanlama özelliklerini belirleyip, dikkatinin nelerden ve nasıl etkilenebildiği konusunda hızlı ve doğru tespit ile veriler sağlar. Buna en uygun düzenlemeleri yapıp, ders çalışma ve performansı arttıracak programları oluşturmanıza yardımcı olur.

Moxo kelime anlamı olarak ‘anın berraklığı’ anlamını taşımaktadır. Günlük yaşamınızda; sorularda basit hatalar yapmak, odaklanamamak, çabuk sıkılmak, unutkanlık gibi sorunlar yaşıyorsanız MOXO testi uygulaması için randevu alabilir, çalışma ve günlük yaşamınıza uygun öneri ve programlarla gününüzü daha verimli ve berrak hale getirebilirsiniz.

Çağdaş Atılım Eğitim Kurumlarında, Psikolojik Danışman Merve Nur Kurban tarafından Moxo dikkat testi uygulanmaktadır. Detaylı bilgi ve randevu için 0543 377 97 67 nolu telefondan veya m.nurkurban00@gmail.com email adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.