Çal’da Futsal Coşkusu

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.12.2021 - 11:45, Güncelleme: 21.12.2021 - 11:45
 

Çal’da Futsal Coşkusu

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Futsal Küçük Erkekler müsabakaları tamamlandı. Büyük coşkuya sahne olan maçlarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Okul Sporları farklı branşlarda merkez ve ilçelerimizde doludizgin devam ediyor. Çal Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Futsal müsabakaları 6 takım ve 51 sporcunun katılımı ile Çal Spor Salonunda düzenlendi.  Heyecanın ve temponun yüksek olduğu müsabakalar sonucunda Çal Cumhuriyet Ortaokulu Şampiyon oldu. Düzenlenen ödül töreninde derece alan okullarımıza ödülleri İl hakemleri tarafından verildi. DERECEYE GİREN OKULLARIMIZ 1. Çal Cumhuriyet O.O 2. Bekilli 30 Ağustos O.O 3. Şehit Ramazan Us İmam Hatip O.O 4. Sazak O.O
Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Futsal Küçük Erkekler müsabakaları tamamlandı. Büyük coşkuya sahne olan maçlarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Okul Sporları farklı branşlarda merkez ve ilçelerimizde doludizgin devam ediyor. Çal Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Futsal müsabakaları 6 takım ve 51 sporcunun katılımı ile Çal Spor Salonunda düzenlendi.  Heyecanın ve temponun yüksek olduğu müsabakalar sonucunda Çal Cumhuriyet Ortaokulu Şampiyon oldu. Düzenlenen ödül töreninde derece alan okullarımıza ödülleri İl hakemleri tarafından verildi.

DERECEYE GİREN OKULLARIMIZ

1. Çal Cumhuriyet O.O

2. Bekilli 30 Ağustos O.O

3. Şehit Ramazan Us İmam Hatip O.O

4. Sazak O.O

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.