Çameli Belediyesi Araç Filosuna Yeni Kepçe Kazandırdı

DİĞER (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.11.2021 - 09:55, Güncelleme: 02.11.2021 - 09:55
 

Çameli Belediyesi Araç Filosuna Yeni Kepçe Kazandırdı

Çameli Belediyesi halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

ARAÇ FİLOMUZA YENİ HİDROMEK KEPÇE Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Belediyemiz hizmet birimlerimizin ilçede yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere yeni bir kepçe alarak araç filomuzu güçlendirdik. Halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla bir adet Hidromek Marka Beko-Loder kazıcı yükleyici iş makinesini araç filomuza kazandırdık. Önümüzdeki günlerde yeni makinalar alarak araç filosunu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN Başkan Arslan Çameli’li hemşerilerimizin hizmetinde kullanacağımız araçları ve bütçemiz imkânları dâhilinde mevcut araç sayımızı her geçen gün yenileyerek ilçemize daha hızlı hizmet etmeye devam edeceğiz. İş Makinamız ilçemize hayırlı olsun. Kazasız belasız çalışmalar diyorum” dedi.
Çameli Belediyesi halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

ARAÇ FİLOMUZA YENİ HİDROMEK KEPÇE

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Belediyemiz hizmet birimlerimizin ilçede yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmalarında kullanılmak üzere yeni bir kepçe alarak araç filomuzu güçlendirdik. Halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla bir adet Hidromek Marka Beko-Loder kazıcı yükleyici iş makinesini araç filomuza kazandırdık. Önümüzdeki günlerde yeni makinalar alarak araç filosunu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Arslan Çameli’li hemşerilerimizin hizmetinde kullanacağımız araçları ve bütçemiz imkânları dâhilinde mevcut araç sayımızı her geçen gün yenileyerek ilçemize daha hızlı hizmet etmeye devam edeceğiz. İş Makinamız ilçemize hayırlı olsun. Kazasız belasız çalışmalar diyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.