Çameli Belediyesi Bayrama Hazırlanıyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.04.2022 - 10:16, Güncelleme: 29.04.2022 - 10:16
 

Çameli Belediyesi Bayrama Hazırlanıyor

Çameli Belediyesi, ilçe sakinlerinin Ramazan Bayramını daha rahat, daha huzurlu ve daha temiz bir şekilde idrak edebilmesi için gerekli her türlü tedbiri aldı.

Baharın gelmesi ve Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla Çameli Belediyesi bahar ve bayram temizliği, çadır hizmetleri, camiiler temizleniyor. Bozulan yollarda gerekli çalışmalar yapılıyor. Zabıta Ekipleri tarafından pastane, fırın ve marketler, berber ve kuaförlerde gerekli denetimleri yapıyor. İlçe sakinlerinin ve bayram nedeniyle ilçeye gelecek hemşerilerin sorunsuz bir bayram yaşatmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Cengiz Arslan; “Bölge sakinlerinin huzur içinde bir Ramazan Bayramı geçirmeleri adına en ufak ayrıntıyı dahi gözden kaçırmıyoruz. Vatandaşlarımızın bayram süresini daha huzurlu, daha temiz ve daha nezih bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla birimlerimiz gereken tedbirleri aldı” dedi.
Çameli Belediyesi, ilçe sakinlerinin Ramazan Bayramını daha rahat, daha huzurlu ve daha temiz bir şekilde idrak edebilmesi için gerekli her türlü tedbiri aldı.

Baharın gelmesi ve Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla Çameli Belediyesi bahar ve bayram temizliği, çadır hizmetleri, camiiler temizleniyor. Bozulan yollarda gerekli çalışmalar yapılıyor. Zabıta Ekipleri tarafından pastane, fırın ve marketler, berber ve kuaförlerde gerekli denetimleri yapıyor.

İlçe sakinlerinin ve bayram nedeniyle ilçeye gelecek hemşerilerin sorunsuz bir bayram yaşatmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Cengiz Arslan; “Bölge sakinlerinin huzur içinde bir Ramazan Bayramı geçirmeleri adına en ufak ayrıntıyı dahi gözden kaçırmıyoruz. Vatandaşlarımızın bayram süresini daha huzurlu, daha temiz ve daha nezih bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla birimlerimiz gereken tedbirleri aldı” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.