Çameli’de 23 Nisan Coşkusu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.04.2022 - 14:55, Güncelleme: 23.04.2022 - 14:55
 

Çameli’de 23 Nisan Coşkusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çameli’de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri Çameli Atatürk İlkokulu bahçesinde devam etti. Kutlama Törenine Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Savcısı Ebru Cansu, Çameli Jandarma Komutanı Resul Bulut, Çameli Emniyet Amiri Volkan Mıdık, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, STK Temsilcileri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinliklerde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, öğrencilerin şiirleri okuması, Şehit Er Basri Arslan Aanaokulu, Atatürk Ortaokulu ve İlkokulu Öğrencilerin gösterileriyle devam etti. Program İçerisinde birçok yarışma ve eğlencenin yer aldığı şenlik hem öğrencileri hem de davetlileri coşturdu. Veliler ve öğrencilerin büyük keyif aldığı 23 Nisan bayramında herkes doyasıya coştu, eğlendi. Tören sonrası Çameli’nde okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle program sona erdi. Etkinlikler Belediye tarafından çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu, Çocuklar, palyaçolarla ve yüz boyama gibi etkinliklerde doyasıya eğlendi. Başkan Arslan, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu ikram bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çameli’de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri Çameli Atatürk İlkokulu bahçesinde devam etti.

Kutlama Törenine Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Savcısı Ebru Cansu, Çameli Jandarma Komutanı Resul Bulut, Çameli Emniyet Amiri Volkan Mıdık, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, STK Temsilcileri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinliklerde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, öğrencilerin şiirleri okuması, Şehit Er Basri Arslan Aanaokulu, Atatürk Ortaokulu ve İlkokulu Öğrencilerin gösterileriyle devam etti. Program İçerisinde birçok yarışma ve eğlencenin yer aldığı şenlik hem öğrencileri hem de davetlileri coşturdu.

Veliler ve öğrencilerin büyük keyif aldığı 23 Nisan bayramında herkes doyasıya coştu, eğlendi. Tören sonrası Çameli’nde okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle program sona erdi.

Etkinlikler Belediye tarafından çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu, Çocuklar, palyaçolarla ve yüz boyama gibi etkinliklerde doyasıya eğlendi. Başkan Arslan, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu ikram bulundu.

Çameli’de 23 Nisan Coşkusu

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.