Çameli’de 4 Mevsim Resim Yarışması Sonuçları Belli Oldu

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2022 - 09:59, Güncelleme: 15.08.2022 - 11:00
 

Çameli’de 4 Mevsim Resim Yarışması Sonuçları Belli Oldu

Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen Çameli’de 4 Mevsim Resim Yarışması sonuçları belli oldu.

Çameli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Çameli’de Dört  Mevsim Konulu Resim Yarışması Seçici Kurulu 11 Ağustos Perşembe günü Çameli Belediyesi’nde toplandı. Seçici Kurul Üyeleri, yarışmaya gönderilen eserleri aşamalı olarak değerlendirmeye tabi tutarak, aşağıda isimleri belirtilen katılımcıların eserlerine 1, 2. ve 3’cülük ödülleri verilmesine; ayrıca isimleri belirtilen katılımcıların eserlerinin sergilenmeye değer görülmesine oy birliği ile karar verdi. Resim Yarışmasında; 1’inci Reyhan  Çoşkun 2’inci  Burak Erim 3’üncü ise Bünyamin Koç  oldu.  Reyhan  Çoşkun Burak Erim Bünyamin Koç
Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen Çameli’de 4 Mevsim Resim Yarışması sonuçları belli oldu.

Çameli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Çameli’de Dört  Mevsim Konulu Resim Yarışması Seçici Kurulu 11 Ağustos Perşembe günü Çameli Belediyesi’nde toplandı.

Seçici Kurul Üyeleri, yarışmaya gönderilen eserleri aşamalı olarak değerlendirmeye tabi tutarak, aşağıda isimleri belirtilen katılımcıların eserlerine 1, 2. ve 3’cülük ödülleri verilmesine; ayrıca isimleri belirtilen katılımcıların eserlerinin sergilenmeye değer görülmesine oy birliği ile karar verdi.

Resim Yarışmasında;

1’inci Reyhan  Çoşkun

2’inci  Burak Erim

3’üncü ise Bünyamin Koç  oldu. 

Feyza Reyhan Coşkun

Reyhan  Çoşkun

Burak Erim

Bünyamin Koç

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.