Çameli'de FETÖ/PDY Operasyonu Düzenlendi

ASAYİŞ 19.07.2016 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Çameli'de FETÖ/PDY Operasyonu Düzenlendi

denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de FETÖ/PDY Operasyonu Düzenlendi

15 Temmuz Cuma Günü Türk Silahlı Kuvvetleri içinde FETÖ/PDY yanlısı bir grup Askerin gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası baskınlar ve gözaltılar ilçelere sıçradı. Denizli Çameli İlçesinde PDY’ ye ait olduğu düşülen adreslerde arama operasyonu yapıldı. Yapılan aramalarda çuvallarla dolu dokümanlara ve bilgisayara el konuldu. Ayrıca Çameli Belediyesi tarafından İlçedeki bazı esnaflara zabıta ekipleri tarafından denetleme yapıldı. Denetlemeler sonucunda bazı işyerleri kapatıldı.   Kaynak: Sezgin Özdemir
denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de FETÖ/PDY Operasyonu Düzenlendi

15 Temmuz Cuma Günü Türk Silahlı Kuvvetleri içinde FETÖ/PDY yanlısı bir grup Askerin gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası baskınlar ve gözaltılar ilçelere sıçradı.

Denizli Çameli İlçesinde PDY’ ye ait olduğu düşülen adreslerde arama operasyonu yapıldı. Yapılan aramalarda çuvallarla dolu dokümanlara ve bilgisayara el konuldu. Ayrıca Çameli Belediyesi tarafından İlçedeki bazı esnaflara zabıta ekipleri tarafından denetleme yapıldı.

Denetlemeler sonucunda bazı işyerleri kapatıldı.

 

Kaynak: Sezgin Özdemir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.