Çameli’de kar ve tipi etkili oluyor

DENİZLİ 16.02.2021 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Çameli’de kar ve tipi etkili oluyor

Denizli kent merkezinde ara ara yağan kar yağışı ilçelerde etkisini arttırdı. Çameli İlçesi’nde tipi şeklinde yağan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.   Yurt genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı, Denizli’de de yer yer etkili olmayı sürdürüyor. Çameli ilçesinde başlayan kar yağışı tipi şeklinde etkisini gösterirken, sürücülerin görüş mesafesini zaman zaman 10 metreye kadar düşürdü.     Hayatı olumsuz etkileyen karla karışık yağmur şeklinde görülen yağış yer yer kar şeklinde oluyor. Hava sıcaklığının -6 dereceye düştüğü ilçede gece saatlerinde don ve buzlanma bekleniyor.  

Denizli kent merkezinde ara ara yağan kar yağışı ilçelerde etkisini arttırdı. Çameli İlçesi’nde tipi şeklinde yağan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.

 

Yurt genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı, Denizli’de de yer yer etkili olmayı sürdürüyor. Çameli ilçesinde başlayan kar yağışı tipi şeklinde etkisini gösterirken, sürücülerin görüş mesafesini zaman zaman 10 metreye kadar düşürdü.

 

 

Hayatı olumsuz etkileyen karla karışık yağmur şeklinde görülen yağış yer yer kar şeklinde oluyor. Hava sıcaklığının -6 dereceye düştüğü ilçede gece saatlerinde don ve buzlanma bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.